Gebze’de Eczaneler denetimden geçiyor!

Gebze 20.12.2019 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de Eczaneler denetimden geçiyor!

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu "Gebzeli vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığını ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz." dedi. Gebze ilçe sınırlarında bulunan 89 eczaneye yönelik İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerince denetimler periyodik aralıklarla yılda 2 defa yapılıyor. Denetimler hakkında konuşan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, eczanelerin önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, periyodik olarak eczanelere yönelik çeşitli denetim gerçekleştirdiklerini söyledi. “DENETİMLER HEM VATANDAŞLAR HEM DE ECZACILAR İÇİN” Sağlık hizmeti sunumunun bir sacayağını da eczanelerin oluşturduğunu kaydeden Kadıoğlu, "Gebzeli vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığı ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz. Özellikle gece nöbetlerinde vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığına dair ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz" dedi. “EZCANELERLE İLETİŞİM İÇİNDEYİZ” Kadıoğlu, "Doğru tanıların konulması, doğru ilacın doğru hastaya verilmesi, verilirken tek tek kullanımının anlatılmasına ihtiyacımız var. Akıllı ilaç kullanımı noktasında da hem eczacılarımızın desteğine hem de vatandaşlarımızın bilinçlenmesine ihtiyacımız var. Bu süreçte geldiğimiz noktayı sahadan geri dönüşlerle ve vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında yerinde görmek için müdürlüğümüz çalışanlarınca denetimler yapmaktayız. Aldığımız bilgiler ve geri dönüşler gayet olumlu. ” ifadelerini kullandı. Bu faaliyetin önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Kadıoğlu, Gebze’deki 89 Eczane ile ilgili iletişim içerisinde olduklarını belirterek İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından vatandaşlarımıza kolaylık sağlama adına Nöbetçi Eczaneler listesinin paylaşımının yapıldığını Gebze halkına hatırlattı.      

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu "Gebzeli vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığını ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz." dedi.

Gebze ilçe sınırlarında bulunan 89 eczaneye yönelik İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerince denetimler periyodik aralıklarla yılda 2 defa yapılıyor. Denetimler hakkında konuşan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, eczanelerin önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, periyodik olarak eczanelere yönelik çeşitli denetim gerçekleştirdiklerini söyledi.

“DENETİMLER HEM VATANDAŞLAR HEM DE ECZACILAR İÇİN”

Sağlık hizmeti sunumunun bir sacayağını da eczanelerin oluşturduğunu kaydeden Kadıoğlu, "Gebzeli vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığı ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz. Özellikle gece nöbetlerinde vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığına dair ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz" dedi.

“EZCANELERLE İLETİŞİM İÇİNDEYİZ”

Kadıoğlu, "Doğru tanıların konulması, doğru ilacın doğru hastaya verilmesi, verilirken tek tek kullanımının anlatılmasına ihtiyacımız var. Akıllı ilaç kullanımı noktasında da hem eczacılarımızın desteğine hem de vatandaşlarımızın bilinçlenmesine ihtiyacımız var. Bu süreçte geldiğimiz noktayı sahadan geri dönüşlerle ve vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında yerinde görmek için müdürlüğümüz çalışanlarınca denetimler yapmaktayız. Aldığımız bilgiler ve geri dönüşler gayet olumlu. ” ifadelerini kullandı. Bu faaliyetin önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Kadıoğlu, Gebze’deki 89 Eczane ile ilgili iletişim içerisinde olduklarını belirterek İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından vatandaşlarımıza kolaylık sağlama adına Nöbetçi Eczaneler listesinin paylaşımının yapıldığını Gebze halkına hatırlattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.