Gebze'de Eve 9 Bin Liralık Doğalgaz Faturası

Gebze 10.01.2017 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Eve 9 Bin Liralık Doğalgaz Faturası

Gebze'de Onur Oğuz evine gelen 9 bin 33 liralık doğalgaz faturası ile şaşırdı.

Gebze'de Onur Oğuz evine gelen 9 bin 33 liralık doğalgaz faturası ile şaşırdı. Doğalgaz firması hatayı kabul ederek, faturanın düzeltilmesi için çalışma başlattı. Gebze Gaziler Mahallesi Fırat Caddesi'nde oturan Onur Oğuz'un evine 9 bin 33 liralık doğalgaz faturası geldi. Bir mobilya firmasında çalışan Onur Oğuz, her ay 250-300 lira arasında gelen doğalgaz faturasının 9 bin 33 lira geldiğini görünce doğalgaz firmasına gitti. Doğalgaz firması yaptığı incelemenin ardından hata yapıldığını belirterek, sayacın yeniden okunarak faturanın düzeltileceğini bildirdi. Doğalgaz aboneliğinin eşinin üzerine olduğunu, kış aylarında en fazla 300 lira fatura ödediğini belirten Onur Oğuz, "Bu ay 9 bin liralık fatura ile karşılaştım. Soluğu doğalgaz firmasında aldım. Yaptığım itiraz sonucu hata yaptıklarını anladılar ve yetkililer hatayı düzelteceklerini söyledi" dedi.
Gebze'de Onur Oğuz evine gelen 9 bin 33 liralık doğalgaz faturası ile şaşırdı.

Gebze'de Onur Oğuz evine gelen 9 bin 33 liralık doğalgaz faturası ile şaşırdı. Doğalgaz firması hatayı kabul ederek, faturanın düzeltilmesi için çalışma başlattı.

Gebze Gaziler Mahallesi Fırat Caddesi'nde oturan Onur Oğuz'un evine 9 bin 33 liralık doğalgaz faturası geldi. Bir mobilya firmasında çalışan Onur Oğuz, her ay 250-300 lira arasında gelen doğalgaz faturasının 9 bin 33 lira geldiğini görünce doğalgaz firmasına gitti. Doğalgaz firması yaptığı incelemenin ardından hata yapıldığını belirterek, sayacın yeniden okunarak faturanın düzeltileceğini bildirdi. Doğalgaz aboneliğinin eşinin üzerine olduğunu, kış aylarında en fazla 300 lira fatura ödediğini belirten Onur Oğuz, "Bu ay 9 bin liralık fatura ile karşılaştım. Soluğu doğalgaz firmasında aldım. Yaptığım itiraz sonucu hata yaptıklarını anladılar ve yetkililer hatayı düzelteceklerini söyledi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.