Gebze’de istişare toplantısı yapıldı

Gebze 26.06.2018 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de istişare toplantısı yapıldı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun sporla ilgili istişare toplantılarının sonuncusunu Gebze’de gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğun toplantıda, kulüp başkanları ve yöneticiler beklentilerini dile getirdi.

Sporla ilgili istişare toplantıları sürüyor. Kentin dört ir yanındaki ilçelerde başlatılan istişare toplantılarından biri de Gebze’de yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Amatör Kulüpleri’nin katılımıyla, Gebze Amatör Evi’ndeki toplantıda, yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişareler gerçekleştirildi. KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya kulüplerin ilgisi yoğun oldu. Toplantıda herkes görüşlerini aktarıp, sorunlarını dile getirirken, bu sorunlar ve istekler dikkatle not edildi.  AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker'e, Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Nilay Ayran'a, Ak Parti Gebze ilçe Başkanımız İrfan Ayar'a ve yöneticilerine, meclis üyelerimiz Mehmet Başaran'a ve Sadık Güvenç'e, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanımız Ali Bilgi'ye ve müdürlerine, muhtarlarımıza ve buralarda olmamızı sağlayan olmazsa olmazlarımız kulüp başkanlarına ve yöneticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.          
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun sporla ilgili istişare toplantılarının sonuncusunu Gebze’de gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğun toplantıda, kulüp başkanları ve yöneticiler beklentilerini dile getirdi.

Sporla ilgili istişare toplantıları sürüyor. Kentin dört ir yanındaki ilçelerde başlatılan istişare toplantılarından biri de Gebze’de yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Amatör Kulüpleri’nin katılımıyla, Gebze Amatör Evi’ndeki toplantıda, yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişareler gerçekleştirildi. KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya kulüplerin ilgisi yoğun oldu. Toplantıda herkes görüşlerini aktarıp, sorunlarını dile getirirken, bu sorunlar ve istekler dikkatle not edildi. 

AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ

KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker'e, Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Nilay Ayran'a, Ak Parti Gebze ilçe Başkanımız İrfan Ayar'a ve yöneticilerine, meclis üyelerimiz Mehmet Başaran'a ve Sadık Güvenç'e, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanımız Ali Bilgi'ye ve müdürlerine, muhtarlarımıza ve buralarda olmamızı sağlayan olmazsa olmazlarımız kulüp başkanlarına ve yöneticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.