Gebze’de Meydanda Şölene Davet

Gebze 24.07.2018 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Meydanda Şölene Davet

Gebze Belediyesinin gelenekselleşen sünnet şöleni 26 Temmuz Perşembe günü 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında yapılacak.

Gebze Belediyesinin gelenekselleşen bu yıl 24.sü düzenlenecek olan Sünnet Şöleni 26 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek. 750 çocuğun delikanlılığa ilk adımlarını atacağı şölen saat 14:30’da 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında başlayacak. Çocuklar için özel gösterilerin gerçekleşeceği şölen protokol konuşmalarının ardından kortej yürüyüşü ile devam edecek. Kortej yürüyüşü sonrası Çoban Mustafa paşa Camiinde Mevlid-i Şerif okunacak. TÜRKİYE BİRİNCİSİ HAFIZLAR Programda TRT Kur-an’ı Kerim güzel okuma yarışması 2018 Türkiye birincisi Enes Özsoy, İmam Hatip Liseleri arası Kur-an’ı Kerim güzel okuma yarışması 2018 Türkiye birincisi Burak Yıldırım ve Çoban Mustafa Paşa İmam hatipleri Adem Akbaş, İrfan Tatlı ve Mehmet güneş Kur’an Tilaveti gerçekleştirecek. Delikanlılığa ilk adımlarını atan çocuklara Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker tarafından sürpriz hediyeler verilecek ve ikramlarda bulunulacak. 26 Temmuz saat 14:30’da başlayacak olan Geleneksel sünnet Şölenine tüm Gebzeliler davetli.  
Gebze Belediyesinin gelenekselleşen sünnet şöleni 26 Temmuz Perşembe günü 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında yapılacak.

Gebze Belediyesinin gelenekselleşen bu yıl 24.sü düzenlenecek olan Sünnet Şöleni 26 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek. 750 çocuğun delikanlılığa ilk adımlarını atacağı şölen saat 14:30’da 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında başlayacak. Çocuklar için özel gösterilerin gerçekleşeceği şölen protokol konuşmalarının ardından kortej yürüyüşü ile devam edecek. Kortej yürüyüşü sonrası Çoban Mustafa paşa Camiinde Mevlid-i Şerif okunacak.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ HAFIZLAR

Programda TRT Kur-an’ı Kerim güzel okuma yarışması 2018 Türkiye birincisi Enes Özsoy, İmam Hatip Liseleri arası Kur-an’ı Kerim güzel okuma yarışması 2018 Türkiye birincisi Burak Yıldırım ve Çoban Mustafa Paşa İmam hatipleri Adem Akbaş, İrfan Tatlı ve Mehmet güneş Kur’an Tilaveti gerçekleştirecek. Delikanlılığa ilk adımlarını atan çocuklara Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker tarafından sürpriz hediyeler verilecek ve ikramlarda bulunulacak. 26 Temmuz saat 14:30’da başlayacak olan Geleneksel sünnet Şölenine tüm Gebzeliler davetli.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.