Gebze’de ‘Numan Kurtulmuş’ heyecanı!

Gebze 11.03.2020 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de ‘Numan Kurtulmuş’ heyecanı!

BAŞKANLARDAN GEBZELİLERE DAVET VAR

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş Cuma günü Gebze'ye gelecek. Bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde gün boyu Gebze’de olacak olan Kurtulmuş, son olarak akşam saat 20.00 'de başlayacak olan, 'Türkiye'yi yarınlara taşımak' konulu konferansa katılacak. AK Parti Gebze’de tatlı telaş yaşanıyor. Bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde gün boyu Gebze’de olacak olan Kurtulmuş, son olarak akşam saat 20.00 'de başlayacak olan, 'Türkiye'yi yarınlara taşımak' konulu konferansa katılacak. AK Parti Gebze ailesinde Kurtulmuş’u ağırlayacak olmanın tatlı heyecanı yaşanırken partililerde heyecan hakim. Güzel bir programda gün boyu Gebze’de olacak olan Kurtulmuş’u ağırlayacak olan partililer, Cuma günü öncesinde heyecanlı. SEVİNÇ VE GURUR YAŞIYORLAR AK Parti Gebze ailesi, AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş’u konuk edecek olmanın tatlı heyecanını yaşarken partililer organizasyonda herhangi bir aksilik çıkmaması ve son detayların belirlenmesi yönünde çalışma yapıyorlar. AK Gebze’de Cuma günkü gün boyu gerçekleşecek olan ziyaret ve programların organizasyonu yapılırken gözler Cuma gününe çevrilmiş durumda. Partililer sıkı bir sınava girecek olmanın sevinç ve gururunu bir arada yaşıyorlar. BÜYÜKGÖZ’DEN KONFERANSA DAVET VAR Öte yandan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan program öncesi Gebze Belediyesini de gün içerisinde ziyaret edecek. Konferansla ilgili açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘kaçırılmaması gereken bir program olan konferansa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diyerek “13 Mart Cuma günü saat 20.00’de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Türkiye’yi Yarınlara Taşımak’ konulu konferansa Gebzeli hemşerilerini davet etti.
BAŞKANLARDAN GEBZELİLERE DAVET VAR

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş Cuma günü Gebze'ye gelecek. Bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde gün boyu Gebze’de olacak olan Kurtulmuş, son olarak akşam saat 20.00 'de başlayacak olan, 'Türkiye'yi yarınlara taşımak' konulu konferansa katılacak.

AK Parti Gebze’de tatlı telaş yaşanıyor. Bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde gün boyu Gebze’de olacak olan Kurtulmuş, son olarak akşam saat 20.00 'de başlayacak olan, 'Türkiye'yi yarınlara taşımak' konulu konferansa katılacak. AK Parti Gebze ailesinde Kurtulmuş’u ağırlayacak olmanın tatlı heyecanı yaşanırken partililerde heyecan hakim. Güzel bir programda gün boyu Gebze’de olacak olan Kurtulmuş’u ağırlayacak olan partililer, Cuma günü öncesinde heyecanlı.

SEVİNÇ VE GURUR YAŞIYORLAR

AK Parti Gebze ailesi, AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş’u konuk edecek olmanın tatlı heyecanını yaşarken partililer organizasyonda herhangi bir aksilik çıkmaması ve son detayların belirlenmesi yönünde çalışma yapıyorlar. AK Gebze’de Cuma günkü gün boyu gerçekleşecek olan ziyaret ve programların organizasyonu yapılırken gözler Cuma gününe çevrilmiş durumda. Partililer sıkı bir sınava girecek olmanın sevinç ve gururunu bir arada yaşıyorlar.

BÜYÜKGÖZ’DEN KONFERANSA DAVET VAR

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan program öncesi Gebze Belediyesini de gün içerisinde ziyaret edecek. Konferansla ilgili açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘kaçırılmaması gereken bir program olan konferansa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diyerek “13 Mart Cuma günü saat 20.00’de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Türkiye’yi Yarınlara Taşımak’ konulu konferansa Gebzeli hemşerilerini davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.