Gebze’de Sosyal Uyum Projesi

Gebze 28.09.2018 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Sosyal Uyum Projesi

Gebze Gençlik Merkezi aracılığı ile Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesi kapsamında Suriyeli gençler sinemaya götürüldü.

 Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri aracılığıyla 25 ilde yaşayan Suriyeli ve Türk gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerde bulunuluyor. Gebze’de ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projesindeki Suriyeli gençler ile Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi gençleri, Suriyeli savaş mağduru çocukların dramını, hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı ‘Bırakma Beni’ filmini izlemek için sinemaya götürüldü. ALTYAPI GÜÇLENİYOR Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gebze gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 25 ilde yürütülen ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projesini Gebze’de de gerçekleştirdik. Proje kapsamında gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerde bulunuluyor. Ayrıca, dil eğitimine ihtiyaç duyan Suriyeli gençlere Türkçe eğitimleri verilecek. Proje kapsamında, gençlik merkezlerine araç ve personel desteği sağlanarak, gençlik merkezlerinin altyapısı da güçlendirilecek.” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Gençlik Merkezi aracılığı ile Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesi kapsamında Suriyeli gençler sinemaya götürüldü.

 Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri aracılığıyla 25 ilde yaşayan Suriyeli ve Türk gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerde bulunuluyor. Gebze’de ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projesindeki Suriyeli gençler ile Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi gençleri, Suriyeli savaş mağduru çocukların dramını, hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı ‘Bırakma Beni’ filmini izlemek için sinemaya götürüldü.

ALTYAPI GÜÇLENİYOR

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gebze gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 25 ilde yürütülen ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projesini Gebze’de de gerçekleştirdik. Proje kapsamında gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerde bulunuluyor. Ayrıca, dil eğitimine ihtiyaç duyan Suriyeli gençlere Türkçe eğitimleri verilecek. Proje kapsamında, gençlik merkezlerine araç ve personel desteği sağlanarak, gençlik merkezlerinin altyapısı da güçlendirilecek.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.