Gebze’de tehlike gözler önüne serildi

Gebze 25.06.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de tehlike gözler önüne serildi

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde çekilen bu fotoğraf Gebzeliler’in sosyal mesafe kurallarına uymadığı, mesafesiz Gebzelileri uyaran da herhangi bir güvenlik görevlisi olmadığını gözler önüne serdi. Gebze’de, İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giden vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uymadan bekleme alanında beklediler. Mesafesiz ortaya çıkan manzara, tehlikeyi gözler önüne serdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık bilim kurulunun 'Kontrollü Sosyal Hayat' uyarılarına rağmen vatandaşların buna uymadığı görüldü. Tüm yapılan uyarılara rağmen vatandaşların sosyal mesafeye uymadığı görüldü.

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde çekilen bu fotoğraf Gebzeliler’in sosyal mesafe kurallarına uymadığı, mesafesiz Gebzelileri uyaran da herhangi bir güvenlik görevlisi olmadığını gözler önüne serdi.

Gebze’de, İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giden vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uymadan bekleme alanında beklediler. Mesafesiz ortaya çıkan manzara, tehlikeyi gözler önüne serdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık bilim kurulunun 'Kontrollü Sosyal Hayat' uyarılarına rağmen vatandaşların buna uymadığı görüldü. Tüm yapılan uyarılara rağmen vatandaşların sosyal mesafeye uymadığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.