Gebze’de Türkiye-Kore İş Forumu düzenlenecek

Gebze 11.04.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de Türkiye-Kore İş Forumu düzenlenecek

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), 12 Nisan Salı günü Gebze’de Türkiye-Kore İş Forumu gerçekleştirecek.

Tüm Kobi Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 12 Nisan Salı günü yapacağı Türkiye-Kore İş Forumu ile ilgili olarak bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleşen basın toplantısına TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda forum ile ilgili olarak bilgi veren Nurettin Aslantürk, “Yakın bir zamanda bir kongre sürecinde ciddi bir tüzük değişikliği yaptık. Bu değişikliği taçlandıracak programlar yapma hedefi koyduk. İşadamları olarak kenetlenmemiz gerektiğine inanıyorum. El ele verirsek hem ülkemizi hem bölgemizi tanıtırız. Geçen ay Kore konsolosluğunu ziyaret ettik. Ülkemizde iç yapana yabacı ülkelerin temsilcileri ve işadamların ziyaret ederek onları ülkemize ve derneğimize davet edelim istedik. Buradaki sanayicileri de o ülkelere götürelim" 50 FİRMA KATILACAK Yönetim kurulu üyelerimiz ciddi bir çaba serf ediyorlar. Önümüzdeki hafta Salı günü Ramada Otel’de Kore-Türkiye İş Forumu gerçekleştireceğiz. Kore-Türkiye İş Formu ciddi bir forum. Biz bunun için ciddi bir çalışma içindeyiz. Kore’de bölgemizde iş yapan firmalar katılacak. Kore’den gelen yatırımcılar olacak. Foruma 20’ye yakın bu bölgeden Kore’den de 50 yakın firma katılmasını bekliyoruz. Başta bakanımız, milletvekilleri, valimiz, belediye başkanlarımız, tüm OSB başkanları, işadamları ve STK temsilcileri katılacak. Sabah 09.30 kayıt ile başlayacak forum, saat 10.15’te konuşmalarla başlayacak. Protokol sırasına göre konuşmalar olacak. Öğle arası ve öğleden sonra Kore’deki ticaret odası bilgilendirmede bulunacaklar.” dedi.
Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), 12 Nisan Salı günü Gebze’de Türkiye-Kore İş Forumu gerçekleştirecek.

Tüm Kobi Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 12 Nisan Salı günü yapacağı Türkiye-Kore İş Forumu ile ilgili olarak bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleşen basın toplantısına TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda forum ile ilgili olarak bilgi veren Nurettin Aslantürk, “Yakın bir zamanda bir kongre sürecinde ciddi bir tüzük değişikliği yaptık. Bu değişikliği taçlandıracak programlar yapma hedefi koyduk. İşadamları olarak kenetlenmemiz gerektiğine inanıyorum. El ele verirsek hem ülkemizi hem bölgemizi tanıtırız. Geçen ay Kore konsolosluğunu ziyaret ettik. Ülkemizde iç yapana yabacı ülkelerin temsilcileri ve işadamların ziyaret ederek onları ülkemize ve derneğimize davet edelim istedik. Buradaki sanayicileri de o ülkelere götürelim"

50 FİRMA KATILACAK

Yönetim kurulu üyelerimiz ciddi bir çaba serf ediyorlar. Önümüzdeki hafta Salı günü Ramada Otel’de Kore-Türkiye İş Forumu gerçekleştireceğiz. Kore-Türkiye İş Formu ciddi bir forum. Biz bunun için ciddi bir çalışma içindeyiz. Kore’de bölgemizde iş yapan firmalar katılacak. Kore’den gelen yatırımcılar olacak. Foruma 20’ye yakın bu bölgeden Kore’den de 50 yakın firma katılmasını bekliyoruz. Başta bakanımız, milletvekilleri, valimiz, belediye başkanlarımız, tüm OSB başkanları, işadamları ve STK temsilcileri katılacak. Sabah 09.30 kayıt ile başlayacak forum, saat 10.15’te konuşmalarla başlayacak. Protokol sırasına göre konuşmalar olacak. Öğle arası ve öğleden sonra Kore’deki ticaret odası bilgilendirmede bulunacaklar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.