Gebze’den Ekonomiye önemli katkı!

Gebze 19.01.2018 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’den Ekonomiye önemli katkı!

GOSB ile TABA-AmCham İkili İşbirliği İmza Töreni Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim binasında yapıldı.

Yapılan imza törenine GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım, “Türkiye’de devam ediyor ama faaliyet olarak pek etkin değiller. Bizler etkin olması için çalışacağız. Siyasetçiler sorunu çözecek diye beklersek aşağıda kalırız. Bizler oluşan sorunları çözmek için çalışırsak ekonomimiz kalkınacaktır. Yapacağımız iş birliği hepimize hayırlı olsun.” dedi. 2019’DAN ÖNCE BAŞLAYACAĞIZ GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın ardından TABA-AmCham Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat bir konuşma yaptı. Başkan Akat, “Kurumumuz 32 senedir kamu yararı gözetmektedir. Biz Amerika ve Türkiye arasında ticaret diplomasisi yürüten bir kurum olduk. Yaklaşık 5 ay önce yeni yönetimi devraldım ve gelir gelmez vize krizi ile karşılaştım. Neler yapabileceğimize baktık. Şimdi de GOSB’da bunun önemli bir adımını atıyor olacağız. Amerika’da 3 farklı eyalet ile görüştüm. Bize kapılarını açmaya hazırlar. İlk temelleri 2019 öncesinden Amerika’da bir eyalette başlatacağız. Şu an yaşanan gerginlikler olmamalı. Değişiklikler olacak ve bizde sanayiciler olarak buna ayak uyduracağız. İmza töreni sanayi ve ticaret için büyük bir adım olacak.” diye konuştu.    
GOSB ile TABA-AmCham İkili İşbirliği İmza Töreni Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim binasında yapıldı.

Yapılan imza törenine GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım, “Türkiye’de devam ediyor ama faaliyet olarak pek etkin değiller. Bizler etkin olması için çalışacağız. Siyasetçiler sorunu çözecek diye beklersek aşağıda kalırız. Bizler oluşan sorunları çözmek için çalışırsak ekonomimiz kalkınacaktır. Yapacağımız iş birliği hepimize hayırlı olsun.” dedi.

2019’DAN ÖNCE BAŞLAYACAĞIZ

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın ardından TABA-AmCham Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat bir konuşma yaptı. Başkan Akat, “Kurumumuz 32 senedir kamu yararı gözetmektedir. Biz Amerika ve Türkiye arasında ticaret diplomasisi yürüten bir kurum olduk. Yaklaşık 5 ay önce yeni yönetimi devraldım ve gelir gelmez vize krizi ile karşılaştım. Neler yapabileceğimize baktık. Şimdi de GOSB’da bunun önemli bir adımını atıyor olacağız. Amerika’da 3 farklı eyalet ile görüştüm. Bize kapılarını açmaya hazırlar. İlk temelleri 2019 öncesinden Amerika’da bir eyalette başlatacağız. Şu an yaşanan gerginlikler olmamalı. Değişiklikler olacak ve bizde sanayiciler olarak buna ayak uyduracağız. İmza töreni sanayi ve ticaret için büyük bir adım olacak.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.