Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’ndan kan bağışı!

Gebze 13.01.2020 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’ndan kan bağışı!

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kızılay arasındaki protokol ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğünün onayı ile okulun öğrenci velilerine ve öğretmenlerine yönelik Kan Bağışı yapma bilinci semineri verildi. Seminer sonrası veliler ve öğretmenler Kan Bağışı yaparak Kampanyaya katkıda bulundular. Okuldan program ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ülkemizde kurumumuz ihtiyaç sahipleri için kan temin etmiştir. Ancak gelişmiş ülkeler seviyesinde kan bankacılığı sistemi oluşturabilmek ve kanın öncelikli olarak Kızılay tarafından temin edilmesi gerekliliğinden dolayı, yeni bir program oluşturulmuştur. Ülkemizin kan ihtiyacın. gönüllü kan bağışının yüzde 82’si Türkiye Kızılay’ı tarafından karşılanmaktadır. Kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğu, Kan Bağışçısı Tipleri ve Seçim Kriterleri, Kan Bağışı Süreci, Neden Kana İhtiyaç Duyulur bu konuda herkesin bilgilendirilmesi gerekliliği anlatıldı. Kampanya ya Gebze Eğitim Vakfı ilkokul müdürü Erdoğan Tali de katılarak, katkı sunan tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti. Kampanyaya Yaklaşık 60 kişi katıldı.

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kızılay arasındaki protokol ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğünün onayı ile okulun öğrenci velilerine ve öğretmenlerine yönelik Kan Bağışı yapma bilinci semineri verildi.

Seminer sonrası veliler ve öğretmenler Kan Bağışı yaparak Kampanyaya katkıda bulundular. Okuldan program ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ülkemizde kurumumuz ihtiyaç sahipleri için kan temin etmiştir. Ancak gelişmiş ülkeler seviyesinde kan bankacılığı sistemi oluşturabilmek ve kanın öncelikli olarak Kızılay tarafından temin edilmesi gerekliliğinden dolayı, yeni bir program oluşturulmuştur. Ülkemizin kan ihtiyacın. gönüllü kan bağışının yüzde 82’si Türkiye Kızılay’ı tarafından karşılanmaktadır. Kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğu, Kan Bağışçısı Tipleri ve Seçim Kriterleri, Kan Bağışı Süreci, Neden Kana İhtiyaç Duyulur bu konuda herkesin bilgilendirilmesi gerekliliği anlatıldı. Kampanya ya Gebze Eğitim Vakfı ilkokul müdürü Erdoğan Tali de katılarak, katkı sunan tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti. Kampanyaya Yaklaşık 60 kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.