GEBZE ESNAFI RAHATLADI!

Gebze 21.12.2015 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE ESNAFI RAHATLADI!

Gebze’de yılbaşına sayılı günler kala özellikle tekstil ve hediyelik eşya sektöründe kampanyalar başladı. 1 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından rahat nefes alan Gebze esnafı yılbaşına sayılı günler kala çeşitli kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor.  VATANDAŞ KAMPANYALARA YÖNELİYOR! Konuyla ilgili konuşan Gebze esnafı, “Vatandaş artık kampanyalara rağbet gösteriyor. Herhangi bir kampanya olmayınca pek ilgi görmüyor. Bizde çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Bu kampanyalar mevsim geçişlerinde ve özel günlerde daha çok artıyor” dedi.

Gebze’de yılbaşına sayılı günler kala özellikle tekstil ve hediyelik eşya sektöründe kampanyalar başladı. 1 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından rahat nefes alan Gebze esnafı yılbaşına sayılı günler kala çeşitli kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor. 

VATANDAŞ KAMPANYALARA YÖNELİYOR!

Konuyla ilgili konuşan Gebze esnafı, “Vatandaş artık kampanyalara rağbet gösteriyor. Herhangi bir kampanya olmayınca pek ilgi görmüyor. Bizde çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Bu kampanyalar mevsim geçişlerinde ve özel günlerde daha çok artıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.