Gebze finalde kaybetti

Spor 17.11.2016 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze finalde kaybetti

Gebze finalde kaybetti

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda mücadele eden Gebze İlçe Karması, finalde İzmit İlçe Karması’na 3-2 yenilerek turnuvayı 2.olarak tamamladı. Nefesleri kesen final maçı tam 145 dakika sürdü. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlerimize armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinliklilerden birisi de  24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'ydı. Kadınlarda Gebze, Darıca, İzmit ve Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler oluşturduğu karma takımların şampiyonu İzmit İlçe Karması oldu.     İLK İKİ SETİ GEBZE ALDI  Önceki gün Hasan Gemici Spor Salonu'na İzmit İlçe ile Gebze İlçe takımları final maçında karşılaştı. Heyecanın tavan yaptığı ve müthiş bir çekişme içerisinde geçen mücadelenin galibi 3-2'lik skorla İzmit İlçe oldu. Müsabakada ilk 2 seti 21-25'lik set skorları ile Gebze İlçe kazandı ve final maçında 2-0 öne geçti. Gebze ekibinde özellikle Nurcan Özyılmaz ile Özlem Uğurtay çok etkili oldu.     İZMİT'İN DÖNÜŞÜ  Ancak İzmit İlçe geri döndü ve Belma Çağlar, Sevda Şahin ve Özlem Sırma ile üst üste sayılar üretti. İzmit İlçe 3. seti 25-20, 4. seti de 25-19 kazandı ve maçta skor 2-2 oldu. Karar seti yanında 5. ve son sette ise salonda inanılmaz bir heyecan yaşandı. Son sette Gebze'nin etkili isimlerinden Okşan Haloğlu sakatlanınca Gebze'nin oyun düzeni olumsuz etkilendi. Son seti 15-13 kazandı ve turnuvanın en büyüğü oldu. Hem erkek hem de kadınlarda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları 21 Kasım Pazartesi günü verilecek.
Gebze finalde kaybetti

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda mücadele eden Gebze İlçe Karması, finalde İzmit İlçe Karması’na 3-2 yenilerek turnuvayı 2.olarak tamamladı. Nefesleri kesen final maçı tam 145 dakika sürdü.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlerimize armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinliklilerden birisi de  24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'ydı. Kadınlarda Gebze, Darıca, İzmit ve Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler oluşturduğu karma takımların şampiyonu İzmit İlçe Karması oldu.    

İLK İKİ SETİ GEBZE ALDI 

Önceki gün Hasan Gemici Spor Salonu'na İzmit İlçe ile Gebze İlçe takımları final maçında karşılaştı. Heyecanın tavan yaptığı ve müthiş bir çekişme içerisinde geçen mücadelenin galibi 3-2'lik skorla İzmit İlçe oldu. Müsabakada ilk 2 seti 21-25'lik set skorları ile Gebze İlçe kazandı ve final maçında 2-0 öne geçti. Gebze ekibinde özellikle Nurcan Özyılmaz ile Özlem Uğurtay çok etkili oldu.    

İZMİT'İN DÖNÜŞÜ 

Ancak İzmit İlçe geri döndü ve Belma Çağlar, Sevda Şahin ve Özlem Sırma ile üst üste sayılar üretti. İzmit İlçe 3. seti 25-20, 4. seti de 25-19 kazandı ve maçta skor 2-2 oldu. Karar seti yanında 5. ve son sette ise salonda inanılmaz bir heyecan yaşandı. Son sette Gebze'nin etkili isimlerinden Okşan Haloğlu sakatlanınca Gebze'nin oyun düzeni olumsuz etkilendi. Son seti 15-13 kazandı ve turnuvanın en büyüğü oldu. Hem erkek hem de kadınlarda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları 21 Kasım Pazartesi günü verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.