GEBZE GENÇ İHH'DAN KONFERANSA DAVET

Gebze 26.02.2016 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE GENÇ İHH'DAN KONFERANSA DAVET

Gebze Genç İHH konferansa davet ediyor. Gebze Genç İHH Bayan Birimi 28 Şubat vesilesi ile bir konferans düzenliyor.

GÖKDEMİR 28 ŞUBAT’I ANLATACAK Gebze Genç İHH Bayan Birimi 28 Şubat vesilesi ile bir konferans düzenliyor.  Genç İHH Genel Merkez Liseler Sorumlusu Hanife Gökdemir' in konuşmacı olarak katılacağı 28 Şubat/Ödenmiş Bedeller adı altında bir konferans düzenleyen Gebze Genç İHH Bayan Birimi bu konferansa bayanları bekliyor. 27 Şubat Cumartesi Günü saat 13.00’da İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği’nde düzenlenecek olan programda 28 ŞUBAT tanıklarından ve Genç İHH Genel Merkez Liseler Sorumlusu Hanife Gökdemir’i ağırlayacak. Gebze İHH Hanım Kolları yaptığı açıklama da “Cumartesi günü gerçekleşecek olan programımıza bayanları bekliyoruz.” diyerek program sonrası "Bebek Paketi" Projesine destek amacıyla "Mantı" kermesi yapılacağının da bilgisini verdi. 
Gebze Genç İHH konferansa davet ediyor. Gebze Genç İHH Bayan Birimi 28 Şubat vesilesi ile bir konferans düzenliyor.

GÖKDEMİR 28 ŞUBAT’I ANLATACAK

Gebze Genç İHH Bayan Birimi 28 Şubat vesilesi ile bir konferans düzenliyor.  Genç İHH Genel Merkez Liseler Sorumlusu Hanife Gökdemir' in konuşmacı olarak katılacağı 28 Şubat/Ödenmiş Bedeller adı altında bir konferans düzenleyen Gebze Genç İHH Bayan Birimi bu konferansa bayanları bekliyor.

27 Şubat Cumartesi Günü saat 13.00’da İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği’nde düzenlenecek olan programda 28 ŞUBAT tanıklarından ve Genç İHH Genel Merkez Liseler Sorumlusu Hanife Gökdemir’i ağırlayacak.

Gebze İHH Hanım Kolları yaptığı açıklama da “Cumartesi günü gerçekleşecek olan programımıza bayanları bekliyoruz.” diyerek program sonrası "Bebek Paketi" Projesine destek amacıyla "Mantı" kermesi yapılacağının da bilgisini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.