Gebze Gençlik Merkezi Hayvanların Yanında

Gebze 07.10.2018 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Gençlik Merkezi Hayvanların Yanında

Gebze Gençlik Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Gebze’de bulunan sokak hayvanlarına mama ve su ulaştırdı.

Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz ile Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarının ortaklaşa düzenlediği hayvanları koruma günü dolayısı ile mama ve su dağıtma etkinliği Gebze’de gerçekleştirildi. Bisikletlerle Gebze’nin çeşitli noktalarında aç veya susuz kalan hayvanları tespit eden ekip, elleriyle hayvanlara mama yedirdi. ÇOCUKLARINIZA HAYVAN SEVGİSİ AŞILAYIN Hayvanları korumanın doğayı korumak olduğunu belirten Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Gebzemizin çeşitli noktalarınla bisikletlerimizle sokak hayvanları için su ve mama dağıttık. Soğuyan havalarda yemek bulmakta zorluk çeken ya da ısınan havalarda su bulamayanlar hayvanlar için elimizden geleni yapıyoruz. Hayvanlar insanların en iyi dostlarıdır. Biz de dostlarımızı kaybetmemek için onlara yardımcı oluyoruz. Hayvan sevgisi küçük yaşlarda aşılanır. Biz de ebeveynleri çocuklarına hayvan sevgisi aşılamaya davet ediyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI  
Gebze Gençlik Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Gebze’de bulunan sokak hayvanlarına mama ve su ulaştırdı.

Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz ile Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarının ortaklaşa düzenlediği hayvanları koruma günü dolayısı ile mama ve su dağıtma etkinliği Gebze’de gerçekleştirildi. Bisikletlerle Gebze’nin çeşitli noktalarında aç veya susuz kalan hayvanları tespit eden ekip, elleriyle hayvanlara mama yedirdi.

ÇOCUKLARINIZA HAYVAN SEVGİSİ AŞILAYIN

Hayvanları korumanın doğayı korumak olduğunu belirten Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Gebzemizin çeşitli noktalarınla bisikletlerimizle sokak hayvanları için su ve mama dağıttık. Soğuyan havalarda yemek bulmakta zorluk çeken ya da ısınan havalarda su bulamayanlar hayvanlar için elimizden geleni yapıyoruz. Hayvanlar insanların en iyi dostlarıdır. Biz de dostlarımızı kaybetmemek için onlara yardımcı oluyoruz. Hayvan sevgisi küçük yaşlarda aşılanır. Biz de ebeveynleri çocuklarına hayvan sevgisi aşılamaya davet ediyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.