GEBZE HALK KÜTÜPHANESİ YENİ YERİ İÇİN HAZIRLANIYOR

Gebze 13.12.2016 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE HALK KÜTÜPHANESİ YENİ YERİ İÇİN HAZIRLANIYOR

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yeni yılda yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanıyor. 2017 yılına girmeye hazırlanırken Gebze’de kültürel açıdan belki de en önemli gelişmelerden birisi Gebze İlçe Halk Kütüphanesi konusunda yaşanacak. YENİ YERE TAŞINACAK 2017 yılına girmeye sayılı günler kala yeni yılda kültürel anlamda beklediğimiz en önemli şey Gebze İlçe Halk Kütüphanesinin yeni binasına taşınması olacak. Yıllardır bir apartman katı altında hizmet veren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yeni yılda, yeni yerine taşınmayı beklerken Hacı Halil Mahallesinde yer alan ve kapatılan eski FEM Dershanesini binasının yeni Gebze İlçe Halk Kütüphanesi olarak yeni yılda hizmete açılması bekleniyor. ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU Son dönemde üye sayısını bir hayli arttıran ve dezavantajlı konumuna karşın çok önemli hizmetler veren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi, yeni yılda yeni yerinde hizmet vermeyi bekliyor. Uzun dönemdir Gebzeli kitapseverlerin konumu itibari ile eleştirdiği ve çok daha merkezi bir yerde hizmet vermesi gerektiğini belirttiği Gebze İlçe Halk Kütüphanesi, 2017 yılıyla birlikte yeni yerinde Gebzelilerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. BİR SORUN YOK Gebzeli kitapseverler tarafından uzun zamandır konumu itibariyle eleştiriler alan ve yeni bir yer adına çalışmalar gerçekleştirilen Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için özellikle Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın ve Ak Parti’nin önemli isimlerinin çabaları alkış almıştı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’ni yeni yere taşınması adına çalışmalar sürerken alınan bilgilere göre prosedür işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi. 

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yeni yılda yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanıyor. 2017 yılına girmeye hazırlanırken Gebze’de kültürel açıdan belki de en önemli gelişmelerden birisi Gebze İlçe Halk Kütüphanesi konusunda yaşanacak.

YENİ YERE TAŞINACAK

2017 yılına girmeye sayılı günler kala yeni yılda kültürel anlamda beklediğimiz en önemli şey Gebze İlçe Halk Kütüphanesinin yeni binasına taşınması olacak. Yıllardır bir apartman katı altında hizmet veren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yeni yılda, yeni yerine taşınmayı beklerken Hacı Halil Mahallesinde yer alan ve kapatılan eski FEM Dershanesini binasının yeni Gebze İlçe Halk Kütüphanesi olarak yeni yılda hizmete açılması bekleniyor.

ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU

Son dönemde üye sayısını bir hayli arttıran ve dezavantajlı konumuna karşın çok önemli hizmetler veren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi, yeni yılda yeni yerinde hizmet vermeyi bekliyor. Uzun dönemdir Gebzeli kitapseverlerin konumu itibari ile eleştirdiği ve çok daha merkezi bir yerde hizmet vermesi gerektiğini belirttiği Gebze İlçe Halk Kütüphanesi, 2017 yılıyla birlikte yeni yerinde Gebzelilerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

BİR SORUN YOK

Gebzeli kitapseverler tarafından uzun zamandır konumu itibariyle eleştiriler alan ve yeni bir yer adına çalışmalar gerçekleştirilen Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için özellikle Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın ve Ak Parti’nin önemli isimlerinin çabaları alkış almıştı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’ni yeni yere taşınması adına çalışmalar sürerken alınan bilgilere göre prosedür işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.