GEBZE İHH “SAVAŞIN KADINLARI”NI ANLATTI

Gebze 11.03.2016 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE İHH “SAVAŞIN KADINLARI”NI ANLATTI

Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları’nın ve Gebze Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Savaşın Kadınları” programı Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

KADINLARDAN YOĞUN İLGİ Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları ve Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Gebze Kültür Merkezi’nde “Savaşın Kadınları” anlatıldı. Düzenlenen programa Filistin, Suriye ve Mısırlı bayanların konuşmacı olarak katıldığı ve “Savaşın Kadınları”nın anlatıldığı programa Gebzeli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. SAVAŞIN KADINLARI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ ANLATTILAR Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları’nın düzenlediği programda konuşmacı olarak katılan C.Hayrunnisa Çiçek, Rehab Osmanoğlu, İman Bekir, İman Bedir, A.Müzeyyen Taşçı ve Tülay Gökçimen “Savaşların kadınlar üzerindeki etkisini, bir eş, bir anne olarak savaşta kadın olmayı anlattı. Konuşmacılar “İslam coğrafyasında zulüm altında yaşayan kadınların direnişine” dikkat çekti. Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları Başkanı “Programa konuşmacı olarak katılan C.Hayrunnisa Çiçek’e, Rehab Osmanoğlu’na, İman Bekir’e, İman Bedir’e, A.Müzeyyen Taşçı’ya ve Tülay Gökçimen’e, desteklerinden dolayı Gebze Belediyesi’ne, Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'a” teşekkür ederek, programımıza iştirak eden tüm halkımıza da teşekkür ederiz” Dedi.
Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları’nın ve Gebze Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Savaşın Kadınları” programı Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları ve Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Gebze Kültür Merkezi’nde “Savaşın Kadınları” anlatıldı. Düzenlenen programa Filistin, Suriye ve Mısırlı bayanların konuşmacı olarak katıldığı ve “Savaşın Kadınları”nın anlatıldığı programa Gebzeli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

SAVAŞIN KADINLARI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ ANLATTILAR

Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları’nın düzenlediği programda konuşmacı olarak katılan C.Hayrunnisa Çiçek, Rehab Osmanoğlu, İman Bekir, İman Bedir, A.Müzeyyen Taşçı ve Tülay Gökçimen “Savaşların kadınlar üzerindeki etkisini, bir eş, bir anne olarak savaşta kadın olmayı anlattı. Konuşmacılar “İslam coğrafyasında zulüm altında yaşayan kadınların direnişine” dikkat çekti.

Gebze İHH Temsilciliğine bağlı Hanım Kolları Başkanı “Programa konuşmacı olarak katılan C.Hayrunnisa Çiçek’e, Rehab Osmanoğlu’na, İman Bekir’e, İman Bedir’e, A.Müzeyyen Taşçı’ya ve Tülay Gökçimen’e, desteklerinden dolayı Gebze Belediyesi’ne, Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'a” teşekkür ederek, programımıza iştirak eden tüm halkımıza da teşekkür ederiz” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.