“Gebze Kanının Son Damlasına Kadar Hazır!”

Gebze 28.01.2018 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Gebze Kanının Son Damlasına Kadar Hazır!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu için bir açıklamada bulundu. Başkan Taşdemir, “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi emrettiği an Gebze sancağı olarak son nefer, son nefes ve son damla kana kadar hazırdır.” dedi. Geçtiğimiz hafta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nın başladığı açıklanmıştı. TSK’nın yaptığı açıklamada harekâtın amacı Türkiye'nin sınırlarında ve bu bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanması olarak tanımlanmıştı. Geçtiğimiz haftadan bu yana Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekâtı devam ediyor. TSK'dan dün sabah yapılan açıklamaya göre şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 484 oldu. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de bir açıklama yaparak hem Afrin’deki operasyonlara destek oldu, hem de operasyon yapan askerlere dua gönderdi. Başkan Taşdemir açıklamasında, “Haklı ve milli mücadelemizde gittiği her yere medeniyet nurları taşıyan kahraman Türk ordusunun başlatmış olduğu Afrin operasyonunda tüm terör örgütlerine Afrin zindan olacaktır. GEBZE HAZIR! Şanlı ordumuz tarafından hak ettikleri gazaba uğrayacak ve herkes Türk kudretini görecektir Ancak milli mücadele döneminde rastladığımız yerli işbirlikçiler ve taşeronları dün olduğu gibi bugünde halkı sokağa çağırıp provokatif eylemlerde bulunmaktadır. Beyhude çabaları ve son çırpınışlarıdır. Sonları hezimet ve hüsran olacaktır. Türk milleti bu operasyona yürekten sahip çıkmıştır. Yine Nene hatunlar, Karafatmalar, Tomris hatunlar, Yörük analar cephe gerisinde destek oluyorlar. Liderimizin dediği gibi ülkücüler Afrin’e gitmeye hazırdır. Bende diyorum ki Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi emrettiği an Gebze sancağı olarak son nefer, son nefes ve son damla kana kadar hazırdır. Kahraman ordumuza dua ederek diyelim ki; Allahım İslam’ın son kalesi olan vatanımızın kahraman ordusunu muhafaza et ve muzaffer kıl. İslam’ın sancağını yere düşürme ve en kısa zamanda askerlerimiz kazasız belasız ana ocaklarına gönder.” ifadelerine yer verdi. Haber: Kübra AKABALI  

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu için bir açıklamada bulundu. Başkan Taşdemir, “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi emrettiği an Gebze sancağı olarak son nefer, son nefes ve son damla kana kadar hazırdır.” dedi.

Geçtiğimiz hafta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nın başladığı açıklanmıştı. TSK’nın yaptığı açıklamada harekâtın amacı Türkiye'nin sınırlarında ve bu bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanması olarak tanımlanmıştı. Geçtiğimiz haftadan bu yana Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekâtı devam ediyor. TSK'dan dün sabah yapılan açıklamaya göre şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 484 oldu. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de bir açıklama yaparak hem Afrin’deki operasyonlara destek oldu, hem de operasyon yapan askerlere dua gönderdi. Başkan Taşdemir açıklamasında, “Haklı ve milli mücadelemizde gittiği her yere medeniyet nurları taşıyan kahraman Türk ordusunun başlatmış olduğu Afrin operasyonunda tüm terör örgütlerine Afrin zindan olacaktır.

GEBZE HAZIR!

Şanlı ordumuz tarafından hak ettikleri gazaba uğrayacak ve herkes Türk kudretini görecektir Ancak milli mücadele döneminde rastladığımız yerli işbirlikçiler ve taşeronları dün olduğu gibi bugünde halkı sokağa çağırıp provokatif eylemlerde bulunmaktadır. Beyhude çabaları ve son çırpınışlarıdır. Sonları hezimet ve hüsran olacaktır. Türk milleti bu operasyona yürekten sahip çıkmıştır. Yine Nene hatunlar, Karafatmalar, Tomris hatunlar, Yörük analar cephe gerisinde destek oluyorlar. Liderimizin dediği gibi ülkücüler Afrin’e gitmeye hazırdır. Bende diyorum ki Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi emrettiği an Gebze sancağı olarak son nefer, son nefes ve son damla kana kadar hazırdır. Kahraman ordumuza dua ederek diyelim ki; Allahım İslam’ın son kalesi olan vatanımızın kahraman ordusunu muhafaza et ve muzaffer kıl. İslam’ın sancağını yere düşürme ve en kısa zamanda askerlerimiz kazasız belasız ana ocaklarına gönder.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Kübra AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.