GEBZE KUZEY KAFKASYA DERNEĞİ’NDEN ÖNEMLİ ORGANİZASYON!

Gebze 04.05.2016 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE KUZEY KAFKASYA DERNEĞİ’NDEN ÖNEMLİ ORGANİZASYON!

Gebze Kuzey Kafkasya Kültür ve Dayanışma Derneği kültür ve dayanışma gecesi düzenliyor.

ÜYE YARARINA ÇALIŞAN DERNEĞİZ 1987 yılında kurulan Gebze’de yaşayan Kafkasya kökenli Adiğe ve Abhaz yurttaşlarımızın üye olduğu dernek dayanışma ve kültür amaçlı bir dernektir. Kurulduğu yıldan bu yana üyeleri yararına çalışmalar sürdüren ve Gebze’de yaklaşık 200 üyesi bulunan derneğin; Çerkez dilinin, kültürünün, geleneklerinin ve folklorunun yaşaması için çalışmakta. Üyeleri ile birlikte sosyal, kültürel çalışmalar yapmakta ve geleneklerinin bir sonraki kuşağa aktarma gayreti göstermekte olan derneğimiz bu amaçla gençlerden oluşan bir folklor ekibi ile 3 yıldır çalışmalarını sürdürüyor. DAVETLİSİNİZ Dernek Başkanı Şerafettin Koç, “Derneğimiz kültür ve geleneklerini tanıtmak için her yıl bir gece düzenlemektedir. Bu yıl 13.Gecemiz Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesi’nde 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 20.00-23.00’de gerçekleştireceğiz. Gecemizde derneğimiz folklor ekibi ve başka ekipler ile Çerkes şarkıları söyleyen bir sanatçımız katılacak, daha sonra mahalli oyunlar oynanacaktır. Gecemize tüm halkımız davetlidir.” Dedi.  
Gebze Kuzey Kafkasya Kültür ve Dayanışma Derneği kültür ve dayanışma gecesi düzenliyor.

ÜYE YARARINA ÇALIŞAN DERNEĞİZ

1987 yılında kurulan Gebze’de yaşayan Kafkasya kökenli Adiğe ve Abhaz yurttaşlarımızın üye olduğu dernek dayanışma ve kültür amaçlı bir dernektir. Kurulduğu yıldan bu yana üyeleri yararına çalışmalar sürdüren ve Gebze’de yaklaşık 200 üyesi bulunan derneğin; Çerkez dilinin, kültürünün, geleneklerinin ve folklorunun yaşaması için çalışmakta. Üyeleri ile birlikte sosyal, kültürel çalışmalar yapmakta ve geleneklerinin bir sonraki kuşağa aktarma gayreti göstermekte olan derneğimiz bu amaçla gençlerden oluşan bir folklor ekibi ile 3 yıldır çalışmalarını sürdürüyor.

DAVETLİSİNİZ

Dernek Başkanı Şerafettin Koç, “Derneğimiz kültür ve geleneklerini tanıtmak için her yıl bir gece düzenlemektedir. Bu yıl 13.Gecemiz Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesi’nde 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 20.00-23.00’de gerçekleştireceğiz. Gecemizde derneğimiz folklor ekibi ve başka ekipler ile Çerkes şarkıları söyleyen bir sanatçımız katılacak, daha sonra mahalli oyunlar oynanacaktır. Gecemize tüm halkımız davetlidir.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.