Gebze’nin danışması Perşembe günü!

Siyaset 15.12.2019 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’nin danışması Perşembe günü!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in göreve başladıktan sonra Genişletilmiş İlçe Danışma Meclislerinde 2.tur 3 Aralık Salı günü Kartepe ilçesiyle başladı. Sırasıyla Kartepe, Derince, Karamürsel, Başiskele ve Darıca’da yoğun katılımla danışma meclisleri tamamlandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı, dilek-temennilerle interaktif şekilde gerçekleşen, bir önceki toplantıda not alınan soruların hepsinin sonuçlarının değerlendirildiği Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantıları programı iki değişiklikle bu haftadan itibaren devam edecek. Söz konusu değişiklik 25-26 Aralık tarihlerinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, Genel Merkez İl Başkanları Toplantısına katılacağı için yapılmış, bu tarihlerdeki İzmit ve Gebze genişletilmiş ilçe danışma meclisleri toplantıları öne çekildi REVİZE EDİLEN PROGRAM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR: 17 Aralık Salı: 18.30 GÖLCÜK-Gölcük Kongre Sarayı 18 Aralık Çarşamba: 18.30 DİLOVASI-Dilovası Kültür Merkezi 19 Aralık Perşembe: 18.30 GEBZE-Gebze Kültür Merkezi 20 Aralık Cuma: 19.30 KANDIRA-Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi 23 Aralık Pazartesi: 18.30 İZMİT-Kadıköy Nikah Salonu 24 Aralık Salı: 18.30 KÖRFEZ-Tütünçiftlik Kültür Merkezi 27 Aralık Cuma: 18.30 ÇAYIROVA-Çayırova Kültür Merkezi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in göreve başladıktan sonra Genişletilmiş İlçe Danışma Meclislerinde 2.tur 3 Aralık Salı günü Kartepe ilçesiyle başladı. Sırasıyla Kartepe, Derince, Karamürsel, Başiskele ve Darıca’da yoğun katılımla danışma meclisleri tamamlandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı, dilek-temennilerle interaktif şekilde gerçekleşen, bir önceki toplantıda not alınan soruların hepsinin sonuçlarının değerlendirildiği Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantıları programı iki değişiklikle bu haftadan itibaren devam edecek. Söz konusu değişiklik 25-26 Aralık tarihlerinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, Genel Merkez İl Başkanları Toplantısına katılacağı için yapılmış, bu tarihlerdeki İzmit ve Gebze genişletilmiş ilçe danışma meclisleri toplantıları öne çekildi

REVİZE EDİLEN PROGRAM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

17 Aralık Salı: 18.30 GÖLCÜK-Gölcük Kongre Sarayı

18 Aralık Çarşamba: 18.30 DİLOVASI-Dilovası Kültür Merkezi

19 Aralık Perşembe: 18.30 GEBZE-Gebze Kültür Merkezi

20 Aralık Cuma: 19.30 KANDIRA-Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi

23 Aralık Pazartesi: 18.30 İZMİT-Kadıköy Nikah Salonu

24 Aralık Salı: 18.30 KÖRFEZ-Tütünçiftlik Kültür Merkezi

27 Aralık Cuma: 18.30 ÇAYIROVA-Çayırova Kültür Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.