'Gebze'nin evladıyım'

Gebze 06.11.2015 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Gebze'nin evladıyım'

AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekili Cemil Yaman, "Ben Dilovası'nda büyüdüm. Gebze'de uzun yıllar görev yaptım. Gebze bölgesi bizim için bir bütündür. Gebze'nin evladıyım. Gebze'nin milletvekili olarak elimden geleni yapacağım" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'a seçim sürecini ve milletvekilli seçildikten sonraki süreci anlattı. 7. sıradan milletvekili seçilen Cemil Yaman, "7 Haziran'da halkımız AK Parti'ye bir uyarı yaptı. AK Parti olarak biz de halkımızın uyarısını dikkate alıp yanlışlarımızı düzelttik. Bunun karşılığında da halkımız yeniden bize tek başına iktidar fırsatı verdi. Biz de AK Parti olarak halkımızın bu desteğine en iyi cevabı çok çalışarak vereceğiz. Bizden beklentilerin farkındayız. Başbakanımız, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın da desteği ile 2023 hedefleri için durmadan çalışacağız." dedi. GEBZE'NİN EVLADIYIM Yaman, Gebze bölgesinin sorunlarını çok iyi bilen biri olduğunu da kaydederek "Benim çocukluğum Dilovası'nda geçti. Gebze'de uzun yıllar görev yaptım. 1 dönem Dilovası Belediye Başkanı olarak görev yapmak nasip oldu. Şimdi de kutsal bir görev olan milletvekilliği nasip oldu. Ben Gebze'nin evladıyım. Gebze derken biz bu bölgeye bir bütün olarak bakıyoruz. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ayrılmaz bir bütündür. Ben de bu bölgenin bir evladı olarak Gebze'nin sorunlarını çok yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü için elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.
AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekili Cemil Yaman, "Ben Dilovası'nda büyüdüm. Gebze'de uzun yıllar görev yaptım. Gebze bölgesi bizim için bir bütündür. Gebze'nin evladıyım. Gebze'nin milletvekili olarak elimden geleni yapacağım" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'a seçim sürecini ve milletvekilli seçildikten sonraki süreci anlattı. 7. sıradan milletvekili seçilen Cemil Yaman, "7 Haziran'da halkımız AK Parti'ye bir uyarı yaptı. AK Parti olarak biz de halkımızın uyarısını dikkate alıp yanlışlarımızı düzelttik. Bunun karşılığında da halkımız yeniden bize tek başına iktidar fırsatı verdi. Biz de AK Parti olarak halkımızın bu desteğine en iyi cevabı çok çalışarak vereceğiz. Bizden beklentilerin farkındayız. Başbakanımız, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın da desteği ile 2023 hedefleri için durmadan çalışacağız." dedi.

GEBZE'NİN EVLADIYIM

Yaman, Gebze bölgesinin sorunlarını çok iyi bilen biri olduğunu da kaydederek "Benim çocukluğum Dilovası'nda geçti. Gebze'de uzun yıllar görev yaptım. 1 dönem Dilovası Belediye Başkanı olarak görev yapmak nasip oldu. Şimdi de kutsal bir görev olan milletvekilliği nasip oldu. Ben Gebze'nin evladıyım. Gebze derken biz bu bölgeye bir bütün olarak bakıyoruz. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ayrılmaz bir bütündür. Ben de bu bölgenin bir evladı olarak Gebze'nin sorunlarını çok yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü için elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.