Gebze’nin gurur tablosu

Spor 25.08.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’nin gurur tablosu

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü başarıya kayıtsız kalmıyor. Gerek yaptığı çalışmalar gerekse bünyesinde yetiştirdiği sporcularla bölgemizin en başarılı kurumları arasında yer alan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, dün şampiyon sporcularıyla basının karşısına çıktı.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı toplantısında sporcularının başarısını kamuoyuna duyuran Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer,”Ülkemizi ve Gebze’mizi ulus ve uluslararası şampiyonlarda temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onların göstermiş oldukları başarı diğer gençler için de örnek teşkil etmektedir. İnşallah bu sporcularımız bir gün olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektireceklerdir. Bunu da başaracaklarına inanıyorum. Şahsım ve kurumum olarak her zaman sporcularımızın yanındayız” dedi.      ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ  Duygu ve düşüncelerini açıklayan sporcular, verdiği destekten dolayı Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer’e ve antrenörlerine teşekkür ettiler. Kahvaltıdan sonra ödül törenine geçen Müdür Yavaşer, Judo’da Avrupa 3’üncüsü olan Tuğçe Beder’e, Boksta Türkiye şampiyonluğunu elde eden Ammar Basri Bal ve Abdulsamet Eroğlu’na, Taekwondo dalında Türkiye üçüncüsü olan Duygu Karabatan ve Hakan Kaya’ya, yine Taekwondoda Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösteren Safiye Yalçın Türk’ü altınla ödüllendirdi.      
Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü başarıya kayıtsız kalmıyor. Gerek yaptığı çalışmalar gerekse bünyesinde yetiştirdiği sporcularla bölgemizin en başarılı kurumları arasında yer alan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, dün şampiyon sporcularıyla basının karşısına çıktı.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı toplantısında sporcularının başarısını kamuoyuna duyuran Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer,”Ülkemizi ve Gebze’mizi ulus ve uluslararası şampiyonlarda temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onların göstermiş oldukları başarı diğer gençler için de örnek teşkil etmektedir. İnşallah bu sporcularımız bir gün olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektireceklerdir. Bunu da başaracaklarına inanıyorum. Şahsım ve kurumum olarak her zaman sporcularımızın yanındayız” dedi. 

 

 

ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ 

Duygu ve düşüncelerini açıklayan sporcular, verdiği destekten dolayı Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer’e ve antrenörlerine teşekkür ettiler. Kahvaltıdan sonra ödül törenine geçen Müdür Yavaşer, Judo’da Avrupa 3’üncüsü olan Tuğçe Beder’e, Boksta Türkiye şampiyonluğunu elde eden Ammar Basri Bal ve Abdulsamet Eroğlu’na, Taekwondo dalında Türkiye üçüncüsü olan Duygu Karabatan ve Hakan Kaya’ya, yine Taekwondoda Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösteren Safiye Yalçın Türk’ü altınla ödüllendirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.