Gebze'nin yardım eli OF'ta

Gebze 26.12.2016 - 23:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'nin yardım eli OF'ta

Gebze Fırtına Trabzonspor başkanı Gökhan Altıntaş'ın yardım organizasyonu ile Gebzeliler Trabzon'un Of ilçesine yardım ellerini uzattılar..

Başta Gürkan Nakliyat'ın sahibi Hayati Bayram olmak üzere diğer hayırseverlerin maddi katkıları ile satın alınan öğrenciler için kışlık kıyafetler, Trabzon'un Of ve Çaykara ilçesindeki ilköğretim okul öğrencilerine dağıtılmak üzere götürüldü.. Aynı zamanda GTO Meclis üyesi olan Gökhan Altıntaş'ı bu anlamlı günde yalnız bırakmak istmeyen GTO Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkan yardımcısı Yücel Yılmazel, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Selim Malkoç ve Av. Türksen Koç'da heyet ile birlikte Trabzon'a gittiler.. ALTINTAŞ "PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR" Gökhan Altıntaş yardımları yerine ulaştırılarak tek tek öğrencilere teslim edilmesinden sonra yaptığı açıklamada "Fırtına Trabzonspor derneği olarak Karaçam ilköğretim okulu öğrencilerine 75 kişilik kıyafet, eşofman ve bot yardımında bulunduk. Gebze Ticaret odası başkanımız sayın Nail Çiler ve Meclis başkan yardımcımız Yücel Yılmazel ve desteklerini esirgemeyen Gürkan Nakliyat Yönetim kurulu başkanı Hayati Bayram'a ve başkan yardımcım Avk. Türksen Koç ile Genel sekreterimiz Selim Malkoç'a şükranlarımızı sunuyorum. Hayat paylaştıkça güzeldir" dedi..
Gebze Fırtına Trabzonspor başkanı Gökhan Altıntaş'ın yardım organizasyonu ile Gebzeliler Trabzon'un Of ilçesine yardım ellerini uzattılar..

Başta Gürkan Nakliyat'ın sahibi Hayati Bayram olmak üzere diğer hayırseverlerin maddi katkıları ile satın alınan öğrenciler için kışlık kıyafetler, Trabzon'un Of ve Çaykara ilçesindeki ilköğretim okul öğrencilerine dağıtılmak üzere götürüldü..

Aynı zamanda GTO Meclis üyesi olan Gökhan Altıntaş'ı bu anlamlı günde yalnız bırakmak istmeyen GTO Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkan yardımcısı Yücel Yılmazel, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Selim Malkoç ve Av. Türksen Koç'da heyet ile birlikte Trabzon'a gittiler..

ALTINTAŞ "PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR"

Gökhan Altıntaş yardımları yerine ulaştırılarak tek tek öğrencilere teslim edilmesinden sonra yaptığı açıklamada "Fırtına Trabzonspor derneği olarak Karaçam ilköğretim okulu öğrencilerine 75 kişilik kıyafet, eşofman ve bot yardımında bulunduk. Gebze Ticaret odası başkanımız sayın Nail Çiler ve Meclis başkan yardımcımız Yücel Yılmazel ve desteklerini esirgemeyen Gürkan Nakliyat Yönetim kurulu başkanı Hayati Bayram'a ve başkan yardımcım Avk. Türksen Koç ile Genel sekreterimiz Selim Malkoç'a şükranlarımızı sunuyorum. Hayat paylaştıkça güzeldir" dedi..Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.