GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze SEM hızla ilerliyor

Gebze 21.09.2018 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze SEM hızla ilerliyor

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi kazandırıyor. Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nin (SEKASEM) ardından Gebze’deki proje ikinci eğitim merkezi olacak. Yapı, Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olacak. Yapımına hızla devam edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) bazı bloklarında kaba inşaat devam ederken, bazı bloklarda sıva ve seramik işlerine başlandı.   SIVA VE SERAMİK İŞLERİNE BAŞLANDI Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde yapılan tesis toplam 15 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip. Yapının şu anda A ve B bloklarının kaba inşaatı tamamlanarak, sıva ve seramik işlerine başlandı. C, D ve E bloklarında ise kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca yapının çevre duvarı da örülmeye başlandı.    210 KİŞİLİK SEMİNER SALONU Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan eğitim merkezi pek çok branşta eğitim verecek. Yapının alt zemin katı 3 bin 752 metrekare kullanım alanına sahip. Bu bölümdefuaye, güreş salonu, judo salonu, karate ve okçuluk salonu yer alacak. Her branş için ayrı soyunma ve duş alanları bulunacak. Antrenör odaları ve 210 kişilik seminer salonu bu katın bölümlerinden olacak.   ÇOCUK BAKIM ALANI Yapının üst zemin katı ise 3 bin 730 metrekare ölçülerinde olacak. Bu bölümde fuaye, jimnastik salonu, eskrim salonu, masa tenisi salonu, bayanlar fitness salonu, bayanlar plates salonu yapılacak. Her branş için soyunma ve duş alanları ile gündüz bakım ve çocuk oyun alanı ile kafeterya yer alacak. 138 ARAÇLIK OTOPARK Merkezin 2 bin 502 metrekarelik birinci katında da boks salonu, taekwondo salonu, rezerv spor salonu, soyunma ve duş alanları bulunacak. Bu bölüm idari birimler toplantı odası ve 120 kişilik seyirci tribününü barındıracak. Bodrum kat mahallerinde ise ısıtma ve soğutma sistemleri yer alacak. Merkezin ayrıca 138 araçlık bir de açık otopark yapılacak.  
Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi kazandırıyor. Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nin (SEKASEM) ardından Gebze’deki proje ikinci eğitim merkezi olacak. Yapı, Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olacak. Yapımına hızla devam edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) bazı bloklarında kaba inşaat devam ederken, bazı bloklarda sıva ve seramik işlerine başlandı.

 

SIVA VE SERAMİK İŞLERİNE BAŞLANDI

Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde yapılan tesis toplam 15 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip. Yapının şu anda A ve B bloklarının kaba inşaatı tamamlanarak, sıva ve seramik işlerine başlandı. C, D ve E bloklarında ise kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca yapının çevre duvarı da örülmeye başlandı. 

 

210 KİŞİLİK SEMİNER SALONU

Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan eğitim merkezi pek çok branşta eğitim verecek. Yapının alt zemin katı 3 bin 752 metrekare kullanım alanına sahip. Bu bölümdefuaye, güreş salonu, judo salonu, karate ve okçuluk salonu yer alacak. Her branş için ayrı soyunma ve duş alanları bulunacak. Antrenör odaları ve 210 kişilik seminer salonu bu katın bölümlerinden olacak.

 

ÇOCUK BAKIM ALANI

Yapının üst zemin katı ise 3 bin 730 metrekare ölçülerinde olacak. Bu bölümde fuaye, jimnastik salonu, eskrim salonu, masa tenisi salonu, bayanlar fitness salonu, bayanlar plates salonu yapılacak. Her branş için soyunma ve duş alanları ile gündüz bakım ve çocuk oyun alanı ile kafeterya yer alacak.

138 ARAÇLIK OTOPARK

Merkezin 2 bin 502 metrekarelik birinci katında da boks salonu, taekwondo salonu, rezerv spor salonu, soyunma ve duş alanları bulunacak. Bu bölüm idari birimler toplantı odası ve 120 kişilik seyirci tribününü barındıracak. Bodrum kat mahallerinde ise ısıtma ve soğutma sistemleri yer alacak. Merkezin ayrıca 138 araçlık bir de açık otopark yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.