Gebze Tavşanlı’daki köprü tamamlandı

Gebze 06.12.2016 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Tavşanlı’daki köprü tamamlandı

Gebze Tavşanlı’da bulunan köprü yenilenerek trafiğe açıldı

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki dere üzerinden geçen köprü yenilendi. Proje kapsamında mevcut köprü yıkılarak 2 açıklıklı 10 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda betonarme köprü yapıldı.   KİRİŞLİ KÖPRÜ Dilovası Çerkeşli ve Demirciler mahalleleri ile Gebze Tavşanlı Mahallesi arasında Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM OSB) araçlarının yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan köprünün yenilenmesi çalışması tamamlandı. Köprü yüzeysel temelli prefabrik kirişli  olarak imal edildi.  
Gebze Tavşanlı’da bulunan köprü yenilenerek trafiğe açıldı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki dere üzerinden geçen köprü yenilendi. Proje kapsamında mevcut köprü yıkılarak 2 açıklıklı 10 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda betonarme köprü yapıldı.

 

KİRİŞLİ KÖPRÜ

Dilovası Çerkeşli ve Demirciler mahalleleri ile Gebze Tavşanlı Mahallesi arasında Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM OSB) araçlarının yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan köprünün yenilenmesi çalışması tamamlandı. Köprü yüzeysel temelli prefabrik kirişli  olarak imal edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.