Gebze ve Darıca iyi başladı

Spor 15.11.2016 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze ve Darıca iyi başladı

Gebze ve Darıca iyi başladı

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Erkekler gruplarda ikinci maçlar oynandı. A Grubunda Gebze İlçe Öğretmenler Karması, Kartepe İlçe Öğretmenler Karması’nı 2-1 yendi. KIRAN KIRANA MAÇLAR OLDU Günün üçüncü maçında D Grubunda Darıca ile Derince İlçe Öğretmen Karması maçı nefesleri kesen  maçı Darıca İlçe Öğretmenler Karması 2-1 kazandı. Günün son maçında B Grubunda Gölcük İlçe Öğretmenler Karması ile Kandıra İlçe Öğretmenler Karması karşılaşmasında Gölcük İlçe Öğretmenler Karması maça çıkmadığı için maçı Kandıra İlçe Öğretmenler Karması 2-0 kazandı.
Gebze ve Darıca iyi başladı

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Erkekler gruplarda ikinci maçlar oynandı. A Grubunda Gebze İlçe Öğretmenler Karması, Kartepe İlçe Öğretmenler Karması’nı 2-1 yendi.

KIRAN KIRANA MAÇLAR OLDU

Günün üçüncü maçında D Grubunda Darıca ile Derince İlçe Öğretmen Karması maçı nefesleri kesen  maçı Darıca İlçe Öğretmenler Karması 2-1 kazandı. Günün son maçında B Grubunda Gölcük İlçe Öğretmenler Karması ile Kandıra İlçe Öğretmenler Karması karşılaşmasında Gölcük İlçe Öğretmenler Karması maça çıkmadığı için maçı Kandıra İlçe Öğretmenler Karması 2-0 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.