Gebze ve Darıca’yı Trabzonlular yönetecek

Spor 01.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze ve Darıca’yı Trabzonlular yönetecek

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Pazar günü iki bölge takımımız Darıca Gençlebirliği ve Gebzespor’un maçlarına Trabzonlu bölgesi hakemleri atadı.2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nin lider Tuzlaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikada Trabzon bölgesi hakemi Halil İbrahim Yıldırım düdük çalacak. Son olarak 6 yıl önce sarı yeşilli temsilcimizin maçında görev yapan Yıldırım, Darıca G.B’nin 3.Lig’te sahasında Sancaktepe Belediyespor’u 3-0 yendiği maçta düdük çalmıştı. Pendik Stadı’nda oynanacak olan maçta Yıldırım’ın yardımcılıklarını Yakup Bulut ve Ömer Lütfü Aydın yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Şahin Berker görevlendirildi. GEBZESPOR’A DA TRABZONLU HAKEM Merkez Hakem Kurulu(MHK), 3.Lig 1.Grup’un 20.haftasında oynanacak olan Gebzespor-Batman Petrolspor maçına Trabzon bölgesi hakemi Alparslan Şen’i atadı. Şen’in yardımcılıklarını Yiğit Çam ve Akın Karabacak yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Osmancan Davulcu görev yapacak.  

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Pazar günü iki bölge takımımız Darıca Gençlebirliği ve Gebzespor’un maçlarına Trabzonlu bölgesi hakemleri atadı.2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nin lider Tuzlaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikada Trabzon bölgesi hakemi Halil İbrahim Yıldırım düdük çalacak. Son olarak 6 yıl önce sarı yeşilli temsilcimizin maçında görev yapan Yıldırım, Darıca G.B’nin 3.Lig’te sahasında Sancaktepe Belediyespor’u 3-0 yendiği maçta düdük çalmıştı. Pendik Stadı’nda oynanacak olan maçta Yıldırım’ın yardımcılıklarını Yakup Bulut ve Ömer Lütfü Aydın yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Şahin Berker görevlendirildi.

GEBZESPOR’A DA TRABZONLU HAKEM

Merkez Hakem Kurulu(MHK), 3.Lig 1.Grup’un 20.haftasında oynanacak olan Gebzespor-Batman Petrolspor maçına Trabzon bölgesi hakemi Alparslan Şen’i atadı. Şen’in yardımcılıklarını Yiğit Çam ve Akın Karabacak yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Osmancan Davulcu görev yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.