Gebze’ye Modern Tesis

Spor 09.02.2018 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’ye Modern Tesis

GEBZE, MODERN BİR BUZ PATENİ SALONU’NA KAVUŞTU

Son yıllarda birbirinden önemli spor tesislerinin hizmetete girdiği Gebze, bu kez de Buz Pateni Salonu’na kavuştu. İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım gününde büyük beğeni toplayan tesis kuşkusuz Gebze’ye önemli bir değer katacak. Tesisleşme alanında hızla kabuk değiştiren Gebze sporcu potansiyeli açısından da Türkiye’nin altın bölgelerinden birisi. Hemen hemen her branşta Milli sporcusu bulunan Gebze’de artık buz paten sporunda da varım diyecek. Dün basına özel gerçekleştirilen tesisin tanıtım gününde Kocaeli büyük şehir Belediyesi buz hokey takımı ve Artistik buz pateni Dünya şampiyonasına hazırlanan Milli sporcumuz Burak Demirboğa’nın yaptığı gösteri nefesleri kesti. Tanıtım programına Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, KBB Spor Daire Başkanı Ali Bilgili, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Engin Yaşar Spor Şube Müdürü, Kocaeli Tesisler müdürü Metin Cimli, Köksal Turan Gebze Gençlik Merkezi Müdürü ve çok sayıda spor bölüm amirleri iştirak etti.             VATAN EVLATLARI YER ALIYOR  İl Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Muzaffer Çintimar “Gebze’yi seviyorum. Buradaki spor camiasını seviyorum. Kentimize, ülkemize bir tesis daha kazandırılmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen yöneticilerimize spor ailesi olarak teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda eksikler giderilecek. Buz pateni lisanslı hocalarımızın görevlendirilmesi ile birlikte Gebze Buz pateni salonumuzda çalışmalar başlayacak. İnanıyorum nice vatan evlatları burada yer alıp kentimizi ve ülkemizi en güzel biçimde temsil edecek.” dedi.     AYDIN: GÜZEL ŞEYLER OLUYOR  KASKF başkanı Murat Aydın “Daha düne kadar bir Gebze Metin Oktay stadına sıkışmış, antrenman sahası ve antrenman saati bulabilmek için büyük sıkıntı yaşıyorduk. Bugün ise yarı olimpik sahamız, futbol sahalarımız ve bugün de hayalini bile kuramayacağımız buz pateninde oturmuş kahvaltı yapıyoruz. Milli sporcular böylesine tesislerden yetişiyor. İnşallah bu tesislerle birlikte ülkemize Milli sporcular kazandıracağız” dedi.     YAVAŞER: GEBZE’YE DEĞER KATACAK Gebze İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Gökhan Yavaşer “Böylesine devasa tesisler bulunduğu bölgeye her zaman değer katar. Yüzme havuzumuzdan sonra Buz paten salonumuzla halkımıza hizmet verecek olmanın mutluluğunu gururunu yaşıyoruz. Kısa bir süre içerisinde tam kapasite ile başlayacak olan hizmetimizden herkes faydalanabilecektir. Alt yaş kategori olarak 4 yaşında sporcu alımına başlanacak. Halk günlerimiz olacak. Lisanslı hocalarımız eşliğinde buz pateni sevdalısı halkımıza da hizmet vereceğiz” dedi.        
GEBZE, MODERN BİR BUZ PATENİ SALONU’NA KAVUŞTU

Son yıllarda birbirinden önemli spor tesislerinin hizmetete girdiği Gebze, bu kez de Buz Pateni Salonu’na kavuştu. İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım gününde büyük beğeni toplayan tesis kuşkusuz Gebze’ye önemli bir değer katacak.

Tesisleşme alanında hızla kabuk değiştiren Gebze sporcu potansiyeli açısından da Türkiye’nin altın bölgelerinden birisi. Hemen hemen her branşta Milli sporcusu bulunan Gebze’de artık buz paten sporunda da varım diyecek. Dün basına özel gerçekleştirilen tesisin tanıtım gününde Kocaeli büyük şehir Belediyesi buz hokey takımı ve Artistik buz pateni Dünya şampiyonasına hazırlanan Milli sporcumuz Burak Demirboğa’nın yaptığı gösteri nefesleri kesti. Tanıtım programına Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, KBB Spor Daire Başkanı Ali Bilgili, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Engin Yaşar Spor Şube Müdürü, Kocaeli Tesisler müdürü Metin Cimli, Köksal Turan Gebze Gençlik Merkezi Müdürü ve çok sayıda spor bölüm amirleri iştirak etti.

 

 

 

 

 

 

VATAN EVLATLARI YER ALIYOR 

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Muzaffer Çintimar “Gebze’yi seviyorum. Buradaki spor camiasını seviyorum. Kentimize, ülkemize bir tesis daha kazandırılmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen yöneticilerimize spor ailesi olarak teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda eksikler giderilecek. Buz pateni lisanslı hocalarımızın görevlendirilmesi ile birlikte Gebze Buz pateni salonumuzda çalışmalar başlayacak. İnanıyorum nice vatan evlatları burada yer alıp kentimizi ve ülkemizi en güzel biçimde temsil edecek.” dedi.

 

 

AYDIN: GÜZEL ŞEYLER OLUYOR 

KASKF başkanı Murat Aydın “Daha düne kadar bir Gebze Metin Oktay stadına sıkışmış, antrenman sahası ve antrenman saati bulabilmek için büyük sıkıntı yaşıyorduk. Bugün ise yarı olimpik sahamız, futbol sahalarımız ve bugün de hayalini bile kuramayacağımız buz pateninde oturmuş kahvaltı yapıyoruz. Milli sporcular böylesine tesislerden yetişiyor. İnşallah bu tesislerle birlikte ülkemize Milli sporcular kazandıracağız” dedi.

 

 

YAVAŞER: GEBZE’YE DEĞER KATACAK

Gebze İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Gökhan Yavaşer “Böylesine devasa tesisler bulunduğu bölgeye her zaman değer katar. Yüzme havuzumuzdan sonra Buz paten salonumuzla halkımıza hizmet verecek olmanın mutluluğunu gururunu yaşıyoruz. Kısa bir süre içerisinde tam kapasite ile başlayacak olan hizmetimizden herkes faydalanabilecektir. Alt yaş kategori olarak 4 yaşında sporcu alımına başlanacak. Halk günlerimiz olacak. Lisanslı hocalarımız eşliğinde buz pateni sevdalısı halkımıza da hizmet vereceğiz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.