GEBZE’YE SOSYAL MARKET!

Gebze 28.12.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE’YE SOSYAL MARKET!

Gebze Ticaret Odası’ndan sosyal bir proje daha

Gebze Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Sosyal Market Projesini açıklayan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Sosyal Market açıyoruz. Oda’nın kasasından tek kuruş çıkmayacak, paydaşlarımızla hareket edeceğiz. Eğer bu sistemde başarılı olursak 6 aydan sonra sayıyı 3 bin kişiye çıkartmak istiyoruz. Bu proje esnafımıza zarar vermeyecek, alım gücü olmayan vatandaşlarımıza hizmet edecek.” dedi. Gebze Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda GTO Vakfı Mütevelli Heyeti de yer alarak 2019 bütçe görüşmeleri yapıldı. GTO Başkanı Nail Çiler, yeni projelerini toplantıda Meclis üyeleriyle paylaştı. Sosyal Market Projesini açıklayan Çiler, “365 Oda ve Borsa’nın düşünmediği bir proje açıklamak istiyorum. Sosyal Market açıyoruz. 5 Ocak’da bu tesis bize teslim edilecek, Oda’nın kasasından market alımları için tek kuruş çıkmayacak, paydaşlarımızla hareket edeceğiz. İhtiyaç sahibi 2 bin kişiye her ay ücretsiz alışveriş imkanı sağlayacağız. Bir kart verip, ihtiyacı kapsamında alışverişini yapabilecek. Bu projeyi Kaymakamlıklarla birlikte yapacağız. Gelemeyen aileleri biz taşıyacağız. Eğer bu sistemde başarılı olursak 6 aydan sonra sayıyı 3 bin kişiye çıkartmak istiyoruz. Bu proje esnafımıza zarar vermeyecek, alım gücü olmayan vatandaşlarımıza hizmet edecek.”dedi. VAKIF ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ GTO Vakfı’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Çiler, “Biz iyisi ile kötüsüyle bir yılı bitirmeye çok az kaldı. Kazandığımız tecrübelerle yeni yıla merhaba diyeceğiz. Yeni yıldan çok umutluyuz. Vakıflar Medeniyetimizin gelişmesine aracılık ederler. Biz GTO Vakfı’nı 2008 yılında hayata geçirdik. Bu Vakfı kurmak için 3 yıl çalıştık ve bugün gelinen noktada iyi ki kurmuşuz. 2017-2018 yılına GTO Vakfı Lisemiz 4.Dönem mezunlarını verdi. Bununla da yetinmeyerek Okulumuz bünyesinde bir Bilişim Lisesi açtık. Tematik olarak Türkiye’de ki 3 Liseden birisi ve 146 öğrencimiz bulunmakta. 236 tane de bölgemizin özel yetenekli öğrencileri bu okulda eğitim görüyor. Yaşadığımız kentin sorunları, hepimizin sorunudur. Burada özellikle Pazartesi ve Cuma günleri trafik sorunu yaşanıyor. Baktık ki bu sorunu çözemiyoruz, bölgemize acil müdahalelerde geç kalmamak için 5 tane 112 Acil istasyonu oluşturduk. Dilovası ve Çayırova’ya kompleks kazandırdık, bu da yetmez deyip e-sınav merkezi oluşturduk.” diye konuştu. BÜTÇE KABUL EDİLDİ Öte yandan  GTO Vakfı Mütevelli Heyet toplantısında 2019 yılı bütçesi gelir ve giderde denk bütçe olarak 2 Milyon 130 bin olarak kabul edildi. Ardından yapılan GTO Meclis toplantısında Oda’nın 2019 yılı bütçesi  gelir ve gider de 13 Milyon 550 Bin TL olarak kabul edildi.
Gebze Ticaret Odası’ndan sosyal bir proje daha

Gebze Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Sosyal Market Projesini açıklayan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Sosyal Market açıyoruz. Oda’nın kasasından tek kuruş çıkmayacak, paydaşlarımızla hareket edeceğiz. Eğer bu sistemde başarılı olursak 6 aydan sonra sayıyı 3 bin kişiye çıkartmak istiyoruz. Bu proje esnafımıza zarar vermeyecek, alım gücü olmayan vatandaşlarımıza hizmet edecek.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda GTO Vakfı Mütevelli Heyeti de yer alarak 2019 bütçe görüşmeleri yapıldı. GTO Başkanı Nail Çiler, yeni projelerini toplantıda Meclis üyeleriyle paylaştı. Sosyal Market Projesini açıklayan Çiler, “365 Oda ve Borsa’nın düşünmediği bir proje açıklamak istiyorum. Sosyal Market açıyoruz. 5 Ocak’da bu tesis bize teslim edilecek, Oda’nın kasasından market alımları için tek kuruş çıkmayacak, paydaşlarımızla hareket edeceğiz. İhtiyaç sahibi 2 bin kişiye her ay ücretsiz alışveriş imkanı sağlayacağız. Bir kart verip, ihtiyacı kapsamında alışverişini yapabilecek. Bu projeyi Kaymakamlıklarla birlikte yapacağız. Gelemeyen aileleri biz taşıyacağız. Eğer bu sistemde başarılı olursak 6 aydan sonra sayıyı 3 bin kişiye çıkartmak istiyoruz. Bu proje esnafımıza zarar vermeyecek, alım gücü olmayan vatandaşlarımıza hizmet edecek.”dedi.

VAKIF ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

GTO Vakfı’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Çiler, “Biz iyisi ile kötüsüyle bir yılı bitirmeye çok az kaldı. Kazandığımız tecrübelerle yeni yıla merhaba diyeceğiz. Yeni yıldan çok umutluyuz. Vakıflar Medeniyetimizin gelişmesine aracılık ederler. Biz GTO Vakfı’nı 2008 yılında hayata geçirdik. Bu Vakfı kurmak için 3 yıl çalıştık ve bugün gelinen noktada iyi ki kurmuşuz. 2017-2018 yılına GTO Vakfı Lisemiz 4.Dönem mezunlarını verdi. Bununla da yetinmeyerek Okulumuz bünyesinde bir Bilişim Lisesi açtık. Tematik olarak Türkiye’de ki 3 Liseden birisi ve 146 öğrencimiz bulunmakta. 236 tane de bölgemizin özel yetenekli öğrencileri bu okulda eğitim görüyor. Yaşadığımız kentin sorunları, hepimizin sorunudur. Burada özellikle Pazartesi ve Cuma günleri trafik sorunu yaşanıyor. Baktık ki bu sorunu çözemiyoruz, bölgemize acil müdahalelerde geç kalmamak için 5 tane 112 Acil istasyonu oluşturduk. Dilovası ve Çayırova’ya kompleks kazandırdık, bu da yetmez deyip e-sınav merkezi oluşturduk.” diye konuştu.

BÜTÇE KABUL EDİLDİ

Öte yandan  GTO Vakfı Mütevelli Heyet toplantısında 2019 yılı bütçesi gelir ve giderde denk bütçe olarak 2 Milyon 130 bin olarak kabul edildi. Ardından yapılan GTO Meclis toplantısında Oda’nın 2019 yılı bütçesi  gelir ve gider de 13 Milyon 550 Bin TL olarak kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.