Gebze’ye yeni okullar kazandırılıyor

Gebze 30.09.2020 - 20:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’ye yeni okullar kazandırılıyor

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’de yüz yüze ve uzaktan eğitim sürecinin sorunsuz ilerlediğini söyleyerek, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında eğitime kazandırılacak olan okulların inşaat çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini dile getirdi.  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze’de devam eden yüz yüze eğitim hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kocaeli Valiliği’nin uzaktan eğitim sürecine tam destek olduğunu dile getiren Doğan, “21 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitim süreci Gebze’de sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Milli Eğitim Bakanlığımız EBA Destek Noktaları ile internet ve teknik destek eksikliği olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderdi. Kocaeli Valiliğimiz de uzaktan eğitim konusunda her türlü desteği veriyor” diye konuştu. SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER YALNIZ BIRAKILMAYACAK 8’inci ve 12’inci sınıfların eğitim süreci hakkında da bilgi veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bu sene Liseye Geçiş ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek olan öğrencilerimiz yüz yüze eğitim sürecinde kendi okullarındaki gerçekleştirilen kurslara katılıyor. Destekleme ve yetiştirme kursları ile sınava girecek öğrencilerimizi de yalnız bırakmamış oluyoruz” ifadelerine yer verdi.  MODERN OKUL OLACAK Gebze’de gerçekleşen okul inşaatları hakkında da açıklamada bulunan Müdür Doğan, “Gebze Zafer İlkokul inşaatımız önümüzdeki sene tamamlanacak. Okulumuz, 36 derslik olacak şekilde öğrencilerimize modern görünümüyle hizmet verecek. Yakın zamanda Gebze’de inşaat çalışmalarını tamamladığımız okullarda bu yıl eğitim-öğretim hayatına başladı” dedi.  

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’de yüz yüze ve uzaktan eğitim sürecinin sorunsuz ilerlediğini söyleyerek, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında eğitime kazandırılacak olan okulların inşaat çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini dile getirdi. 
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze’de devam eden yüz yüze eğitim hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kocaeli Valiliği’nin uzaktan eğitim sürecine tam destek olduğunu dile getiren Doğan, “21 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitim süreci Gebze’de sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Milli Eğitim Bakanlığımız EBA Destek Noktaları ile internet ve teknik destek eksikliği olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderdi. Kocaeli Valiliğimiz de uzaktan eğitim konusunda her türlü desteği veriyor” diye konuştu.
SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER YALNIZ BIRAKILMAYACAK
8’inci ve 12’inci sınıfların eğitim süreci hakkında da bilgi veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bu sene Liseye Geçiş ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek olan öğrencilerimiz yüz yüze eğitim sürecinde kendi okullarındaki gerçekleştirilen kurslara katılıyor. Destekleme ve yetiştirme kursları ile sınava girecek öğrencilerimizi de yalnız bırakmamış oluyoruz” ifadelerine yer verdi. 
MODERN OKUL OLACAK
Gebze’de gerçekleşen okul inşaatları hakkında da açıklamada bulunan Müdür Doğan, “Gebze Zafer İlkokul inşaatımız önümüzdeki sene tamamlanacak. Okulumuz, 36 derslik olacak şekilde öğrencilerimize modern görünümüyle hizmet verecek. Yakın zamanda Gebze’de inşaat çalışmalarını tamamladığımız okullarda bu yıl eğitim-öğretim hayatına başladı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.