Gebze Ziraat Odası’ndan Yerli Çiftçiye Destek

Gebze 20.09.2018 - 21:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Ziraat Odası’ndan Yerli Çiftçiye Destek

Gebze Ziraat Odası Gebze’de üretim yapıp Pazar yerlerinde satış standı veya Pazar yeri olmayan çiftçilere destek olacak.  Söz konusu durumla ilgili Gebze ziraat odası bir açıklama yaptı. Açıklamada, “kendi yörelerinde üretim yapıp da pazar yerlerinde satış standı ve ya pazar yeri bulunmayan çiftçilerimizin odamıza dilekçe seklinde müracaat edip satış yeri temini için heyetçe ilgili kurumlara başvurulacaktır. Başvuruların 10 gün içinde odamıza yapılması rica olunur.” ifadelerine yer verildi. Yerli üretimi desteklediğini belirten Gebze Ziraat Odası Ayhan Pekşen çiftçilere her konuda yardımcı olacaklarını söyledi. KÜBRA AKABALI

Gebze Ziraat Odası Gebze’de üretim yapıp Pazar yerlerinde satış standı veya Pazar yeri olmayan çiftçilere destek olacak.  Söz konusu durumla ilgili Gebze ziraat odası bir açıklama yaptı. Açıklamada, “kendi yörelerinde üretim yapıp da pazar yerlerinde satış standı ve ya pazar yeri bulunmayan çiftçilerimizin odamıza dilekçe seklinde müracaat edip satış yeri temini için heyetçe ilgili kurumlara başvurulacaktır. Başvuruların 10 gün içinde odamıza yapılması rica olunur.” ifadelerine yer verildi. Yerli üretimi desteklediğini belirten Gebze Ziraat Odası Ayhan Pekşen çiftçilere her konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.