GEBZELİ ÇOCUKLAR SİRKE KOŞTU!

Gebze 07.11.2016 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZELİ ÇOCUKLAR SİRKE KOŞTU!

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi önemli günlerinden birisine daha tanıklık etti. Bossphorus Sirki Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahne alırken Gebzeliler gerçekleştirilen seanslara büyük ilgi gösterdi.

    ÇOK EĞLENDİLER Bossphorus Sirki Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahne alırken Gebzeliler gerçekleştirilen seanslara büyük ilgi gösterdi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği sirkte çocuklar neşeli ve eğlenceli anlara imza attı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin tamamının dolduğu Bossphorus Sirki’nde eğlenceli anlar yaşayan Gebzeliler gönüllerince bir gün geçirmenin keyfini çıkardılar. BÜYÜK İLGİ VARDI Biletlere büyük ilgi gösteren Gebzeliler, çocuklarıyla birlikte güzel bir gün yaşarken tüm seansların dolduğu Bossphorus Sirki, oldukça güzel bir gün yaşattı. Çeşitli gösterilerin ve özel şovların yer aldığı etkinlik Gebzelileri çok eğlendirdi. Sirkte gönüllerince bir gün geçiren Gebzeliler, eğleneli bir gün geçirdikleri için bir hayli mutlu oldular. Çocuklar sirkteki eğlenceli şovlarla hep birlikte inanılmaz bir eğlenceye eşlik ettiler.
Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi önemli günlerinden birisine daha tanıklık etti. Bossphorus Sirki Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahne alırken Gebzeliler gerçekleştirilen seanslara büyük ilgi gösterdi.

 

 

ÇOK EĞLENDİLER

Bossphorus Sirki Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahne alırken Gebzeliler gerçekleştirilen seanslara büyük ilgi gösterdi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği sirkte çocuklar neşeli ve eğlenceli anlara imza attı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin tamamının dolduğu Bossphorus Sirki’nde eğlenceli anlar yaşayan Gebzeliler gönüllerince bir gün geçirmenin keyfini çıkardılar.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Biletlere büyük ilgi gösteren Gebzeliler, çocuklarıyla birlikte güzel bir gün yaşarken tüm seansların dolduğu Bossphorus Sirki, oldukça güzel bir gün yaşattı. Çeşitli gösterilerin ve özel şovların yer aldığı etkinlik Gebzelileri çok eğlendirdi. Sirkte gönüllerince bir gün geçiren Gebzeliler, eğleneli bir gün geçirdikleri için bir hayli mutlu oldular. Çocuklar sirkteki eğlenceli şovlarla hep birlikte inanılmaz bir eğlenceye eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.