Gebzeli çocukların yaz keyfi

Gebze 09.07.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli çocukların yaz keyfi

Çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirdiği ve her yıl yeni katılım rekorlarının kırıldığı Yaz Okulları büyük bir eğlence ve heyecan var.

Her yıl binlerce Gebzeli çocuğun eğitim aldığı ücretsiz Yaz Okulları bu yıl yeni branşlarla Gebzeli çocuklara eğitim veriyor. Birçok farklı branşta eğitim alan Gebzeli çocuklar hem yaz tatilinde öğrenmenin hem de eğlenmenin tadını çıkarıyorlar. Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Okullarında eğitimlere başlandı. 27 farklı branşta yaklaşık 7 bin Gebzeli çocuğun eğitim alacağı Yaz Okulları bu yıl da en eğlenceli okul olmaya aday. 31 farklı eğitim noktasında, 99 alanında uzman eğitmenin eşliğinde eğitimlerin verileceği Yaz Okullarında minikler; futbol, futsal, basketbol, voleybol, binicilik, yüzme, satranç, jimnastik, masa tenisi, resim, animasyon, güreş, taekwondo, karate, atletizm, okçuluk, bocce, badminton, bisiklet, zumba Anne-Çocuk, İngilizce, drama, ebru, gitar, keman, bağlama ve resim branşlarında eğitim görmeye başladı.  Yaz tatillerini Yaz Okullarında dolu dolu geçirecek olan minikler kendilerine imkan sunduğu için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. ÇOCUKLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Gebzeli çocukları ücretsiz yaz okullarında yaz tatilini değerlendirmesinden memnun olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaz spor okullarının öğrencilerin tatillerini verimli ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için fırsat olduğunu söyledi. Köşker, “Çocuklarımızın yaz tatillerinde boş zamanlarını en verimli şekilde geçirirken yeteneklerini geliştirecek yaz spor okulumuz bu yıl da dolu dolu bir faaliyet programıyla evlatlarımıza hizmet veriyor.  Boş zamanlarını sporla dolu dolu geçirmek isteyen evlatlarımızı ücretsiz yaz okullarımızın çatısı altında güvenilir ellerde bulunmasından dolayı aileler için de önemli bir ayrıcalık doğuruyor. Gebzeli çocuklarımızın ileride başarıyla kendisini geliştireceği gibi değişik branşlarda bölge ve ülke sporuna ve sanatına hizmet vermek üzere altyapılarını da sağlamış oluyorlar. Benim belediye ve belediye başkanı olarak en çok önemsediğim hizmetlerimizin üst sıralarında gördüğüm bir etkinlik dönemi. Çünkü çocuklarımız hem sokakta kurtularak kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar hem de eğlenerek öğrenmiş oluyorlar.Kendilerine başarılı, eğlenceli ve keyifli bir yaz dönemi diliyorum.” dedi.          
Çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirdiği ve her yıl yeni katılım rekorlarının kırıldığı Yaz Okulları büyük bir eğlence ve heyecan var.

Her yıl binlerce Gebzeli çocuğun eğitim aldığı ücretsiz Yaz Okulları bu yıl yeni branşlarla Gebzeli çocuklara eğitim veriyor. Birçok farklı branşta eğitim alan Gebzeli çocuklar hem yaz tatilinde öğrenmenin hem de eğlenmenin tadını çıkarıyorlar. Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Okullarında eğitimlere başlandı. 27 farklı branşta yaklaşık 7 bin Gebzeli çocuğun eğitim alacağı Yaz Okulları bu yıl da en eğlenceli okul olmaya aday. 31 farklı eğitim noktasında, 99 alanında uzman eğitmenin eşliğinde eğitimlerin verileceği Yaz Okullarında minikler; futbol, futsal, basketbol, voleybol, binicilik, yüzme, satranç, jimnastik, masa tenisi, resim, animasyon, güreş, taekwondo, karate, atletizm, okçuluk, bocce, badminton, bisiklet, zumba Anne-Çocuk, İngilizce, drama, ebru, gitar, keman, bağlama ve resim branşlarında eğitim görmeye başladı.  Yaz tatillerini Yaz Okullarında dolu dolu geçirecek olan minikler kendilerine imkan sunduğu için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

ÇOCUKLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gebzeli çocukları ücretsiz yaz okullarında yaz tatilini değerlendirmesinden memnun olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaz spor okullarının öğrencilerin tatillerini verimli ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için fırsat olduğunu söyledi. Köşker, “Çocuklarımızın yaz tatillerinde boş zamanlarını en verimli şekilde geçirirken yeteneklerini geliştirecek yaz spor okulumuz bu yıl da dolu dolu bir faaliyet programıyla evlatlarımıza hizmet veriyor.  Boş zamanlarını sporla dolu dolu geçirmek isteyen evlatlarımızı ücretsiz yaz okullarımızın çatısı altında güvenilir ellerde bulunmasından dolayı aileler için de önemli bir ayrıcalık doğuruyor. Gebzeli çocuklarımızın ileride başarıyla kendisini geliştireceği gibi değişik branşlarda bölge ve ülke sporuna ve sanatına hizmet vermek üzere altyapılarını da sağlamış oluyorlar. Benim belediye ve belediye başkanı olarak en çok önemsediğim hizmetlerimizin üst sıralarında gördüğüm bir etkinlik dönemi. Çünkü çocuklarımız hem sokakta kurtularak kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar hem de eğlenerek öğrenmiş oluyorlar.Kendilerine başarılı, eğlenceli ve keyifli bir yaz dönemi diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.