Gebzeli firmadan 50 milyon dolarlık yatırım

Gebze 14.06.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli firmadan 50 milyon dolarlık yatırım

Eskişehir ve Gebze'deki 2 tesisiyle otomotiv ve beyaz eşya sektörüne plastik enjeksiyon ile parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp firması, Kütahya Zafer OSB'de tahsis edilen alana 50 milyon dolarlık yatırım yapacak. Bu tesiste ilk etapta 500 kişi istihdam edilecek. Kütahya Zafer OSB’de yapılan yer tahsisi ile Eskişehir ve Gebze’de iki tesisiyle otomotiv sektörüne plastik enjeksiyon ile parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp firması, 50 milyon dolarlık yatırım yapacak. Söz konusu yatırımla alakalı bir açıklama yapan Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, “Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 534 bin m2 arsa tahsisi gerçekleştirildi. Otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon, parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin talebi uygun görülerek yer tahsisi yapılmasına karar verildi. Şirket, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını beyan etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  2 BİN KİŞİYE YENİ İŞ KAPISI Tahsisat yapılan Gebzeli şirket, 534 bin m2 alanda kurulacak fabrikaya ilk etapta 500, zaman içinde de 2 bin kişiye istihdam sağlayacak. Zafer OSB’de faaliyete geçecek olan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon ile parça üretimi ve montajı yapıyor.

Eskişehir ve Gebze'deki 2 tesisiyle otomotiv ve beyaz eşya sektörüne plastik enjeksiyon ile parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp firması, Kütahya Zafer OSB'de tahsis edilen alana 50 milyon dolarlık yatırım yapacak. Bu tesiste ilk etapta 500 kişi istihdam edilecek.
Kütahya Zafer OSB’de yapılan yer tahsisi ile Eskişehir ve Gebze’de iki tesisiyle otomotiv sektörüne plastik enjeksiyon ile parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp firması, 50 milyon dolarlık yatırım yapacak. Söz konusu yatırımla alakalı bir açıklama yapan Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, “Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 534 bin m2 arsa tahsisi gerçekleştirildi. Otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon, parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin talebi uygun görülerek yer tahsisi yapılmasına karar verildi. Şirket, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını beyan etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 


2 BİN KİŞİYE YENİ İŞ KAPISI
Tahsisat yapılan Gebzeli şirket, 534 bin m2 alanda kurulacak fabrikaya ilk etapta 500, zaman içinde de 2 bin kişiye istihdam sağlayacak. Zafer OSB’de faaliyete geçecek olan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon ile parça üretimi ve montajı yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.