Gebzeli İşadamları Gözaltında

08.01.2016 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeli İşadamları Gözaltında

Gebze de iki işadamı gözaltına alındı.

 İl Emniyet MüdürlüğüKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda bazı fabrika sahibi iş adamlarının kaçakçılık yaptıklarına dair bulgulara rastlandı. Polis geçen hafta bir operasyon gerçekleştirdi ve 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırdı. Aynı operasyon ile ilgili Gebzeli 2 iş adamı hakkında da arama ve yakalama kararı çıkartıldı. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir yağ ve petrol fabrikasının sahibi A.G ile H.T sabah saatlerinde yakalanarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şahısların alınan ifadeleri sonrasında adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.
Gebze de iki işadamı gözaltına alındı.

 İl Emniyet MüdürlüğüKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda bazı fabrika sahibi iş adamlarının kaçakçılık yaptıklarına dair bulgulara rastlandı.

Polis geçen hafta bir operasyon gerçekleştirdi ve 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırdı. Aynı operasyon ile ilgili Gebzeli 2 iş adamı hakkında da arama ve yakalama kararı çıkartıldı. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir yağ ve petrol fabrikasının sahibi A.G ile H.T sabah saatlerinde yakalanarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Şahısların alınan ifadeleri sonrasında adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.