Gebzeli İsimlerle Çalışmaktan Mutluyum

Gebze 08.08.2018 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli İsimlerle Çalışmaktan Mutluyum

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un Gebze Millet Bahçesi Aksiyon Parkı'nda düzenlediği toplantıya Gebze Bölge ve Kocaeli Basını yoğun ilgi gösterdi. Eryarsoy'un toplantısında Kocaeli Ak Parti İl Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Düzenlenen basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Geçtiğimiz günlerde askeri araca terör örgütleri tarafından yapılan saldırıda askerimizin eşi ve bebeği için rahmet diliyorum. 18 Ağustos'ta genel merkez kongremizi yapacağız. Kocaeli yine bu kongreye damgasını vuracaktır. Türkiye'nin üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Milli ve yerli duruşumuzu sergileyerek bu oynanan oyunu bozacağız. Sadece Türk Halkı'nın değil başka ülkelerdeki mağdurların, mazlumlarında sesi olmaya devam edeceğiz. Eğer canımıza, ülkemize, huzurumuza kast ediliyorsa bizde bunun karşılığını vereceğiz. 100 gün içinde 400 projenin açuıklanması hayata geçirilmeye başlandı. Yeni dönemin ateşleyici planı olması için 100 günlük eylem planı hayırlı uğurlu olsun." dedi.   YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ   Mart ayında yapılacak olan seçimlerde yine Kocaeli'de ki tüm belediyeleri kazanacaklarını belirten İl Başkanı Eryarsoy, takip ettikleri FETÖ davalarına ,lişkin de bilgilendirme yaptı. Eryarsoy, "Adaletin tecellisini bekliyoruz. Öyle kararlar çıkmalı ki vicdanlarımız rahatlamalıdır. Hain darbe girişiminde bir daha bulunmaya kalkanlar için önemli gözdağı oluşturmalıdır."dedi. Gebze Bölgesi'ne ilişkin projeler hakkında da maliyet ve süreç bilgilendirmesi de yapan Eryarsoy, "Darıca-Gebze Metrosu en önemli proje ayağımızdır. Gebze Ağıs ve Diş Sağlığı Merkezi,Gebze Dicle Aile Sağlığı Merkezi,  Yenikent Sağlık Merkezi, 112 Acil Servis İstasyonu Mutlukent'te yapılacak ve Çayırova İlçesinede hizmet verecek. 34 Bin Metrekare alanda hizmet verecek. Çayırova 200 yataklı Devlet Hastanesi, inşaat ihalesine çıkılmak üzeredir. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bayramoğlu ve Fevzi Çakmak Merkezi Sağlıklı Yaşa Merkezi hayata geçirilmek üzere ihaleye çıkıyor. Kocaeli'de kirli atıktan arındıran kollektör hatı tamamlandı. Ülkemizde bir ilk düzenlendi ve bir damla atık su denize karışmamaktadır."dedi.. Toplantıda basın mensupları Gebze Bölgesi'nde yaşanan sorunlar, eksiklikler ile ilgili soruları gündeme getirdiler. Başta İl başkanı Eryarsoy olmak üzere Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkanları yöneltilen sorulara cevap verdi. Haber:Adnan Ayvaz
Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un Gebze Millet Bahçesi Aksiyon Parkı'nda düzenlediği toplantıya Gebze Bölge ve Kocaeli Basını yoğun ilgi gösterdi. Eryarsoy'un toplantısında Kocaeli Ak Parti İl Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
Düzenlenen basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Geçtiğimiz günlerde askeri araca terör örgütleri tarafından yapılan saldırıda askerimizin eşi ve bebeği için rahmet diliyorum. 18 Ağustos'ta genel merkez kongremizi yapacağız. Kocaeli yine bu kongreye damgasını vuracaktır. Türkiye'nin üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Milli ve yerli duruşumuzu sergileyerek bu oynanan oyunu bozacağız. Sadece Türk Halkı'nın değil başka ülkelerdeki mağdurların, mazlumlarında sesi olmaya devam edeceğiz. Eğer canımıza, ülkemize, huzurumuza kast ediliyorsa bizde bunun karşılığını vereceğiz. 100 gün içinde 400 projenin açuıklanması hayata geçirilmeye başlandı. Yeni dönemin ateşleyici planı olması için 100 günlük eylem planı hayırlı uğurlu olsun." dedi.
 
YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ
 
Mart ayında yapılacak olan seçimlerde yine Kocaeli'de ki tüm belediyeleri kazanacaklarını belirten İl Başkanı Eryarsoy, takip ettikleri FETÖ davalarına ,lişkin de bilgilendirme yaptı. Eryarsoy, "Adaletin tecellisini bekliyoruz. Öyle kararlar çıkmalı ki vicdanlarımız rahatlamalıdır. Hain darbe girişiminde bir daha bulunmaya kalkanlar için önemli gözdağı oluşturmalıdır."dedi. Gebze Bölgesi'ne ilişkin projeler hakkında da maliyet ve süreç bilgilendirmesi de yapan Eryarsoy, "Darıca-Gebze Metrosu en önemli proje ayağımızdır. Gebze Ağıs ve Diş Sağlığı Merkezi,Gebze Dicle Aile Sağlığı Merkezi,  Yenikent Sağlık Merkezi, 112 Acil Servis İstasyonu Mutlukent'te yapılacak ve Çayırova İlçesinede hizmet verecek. 34 Bin Metrekare alanda hizmet verecek. Çayırova 200 yataklı Devlet Hastanesi, inşaat ihalesine çıkılmak üzeredir. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bayramoğlu ve Fevzi Çakmak Merkezi Sağlıklı Yaşa Merkezi hayata geçirilmek üzere ihaleye çıkıyor. Kocaeli'de kirli atıktan arındıran kollektör hatı tamamlandı. Ülkemizde bir ilk düzenlendi ve bir damla atık su denize karışmamaktadır."dedi..
Toplantıda basın mensupları Gebze Bölgesi'nde yaşanan sorunlar, eksiklikler ile ilgili soruları gündeme getirdiler. Başta İl başkanı Eryarsoy olmak üzere Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkanları yöneltilen sorulara cevap verdi.
Haber:Adnan Ayvaz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.