Gebzeli Kızın organları 5 kişiye umut oldu

Gebze 20.09.2017 - 23:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Kızın organları 5 kişiye umut oldu

 Gebze'de balkondan düşerek hayatını kaybeden genç kızın ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu. Alınan bilgiye göre, 13  Eylül'de İnönü Mahallesi'nde 2 katlı bir binanın teras katında balkon kenarında bulunan mermere oturduğu sırada dengesini kaybederek yere düşen Elif Kuru (22), kaldırıldığı özel hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kuru'nun, hastaneden alınarak üzerine beyaz gelinlik konulan tabutu  MevlanaCamisi'ne getirildi. Kuru'nun cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından  Gebze Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Baba Bahri Kuru, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının organlarını bağışladıklarını belirterek, "Kızımız başka canlarda yaşasın. Bir nebze de olsun acımız diner, belki kızımın organlarını alan kişilere de sarılıp hasret gideririz." dedi. Genç kızın kalbi, korneası, böbrekleri ve karaciğerinin bağışlandığı öğrenildi.

 Gebze'de balkondan düşerek hayatını kaybeden genç kızın ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.

Alınan bilgiye göre, 13  Eylül'de İnönü Mahallesi'nde 2 katlı bir binanın teras katında balkon kenarında bulunan mermere oturduğu sırada dengesini kaybederek yere düşen Elif Kuru (22), kaldırıldığı özel hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kuru'nun, hastaneden alınarak üzerine beyaz gelinlik konulan tabutu  MevlanaCamisi'ne getirildi.

Kuru'nun cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından  Gebze Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Baba Bahri Kuru, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının organlarını bağışladıklarını belirterek, "Kızımız başka canlarda yaşasın. Bir nebze de olsun acımız diner, belki kızımın organlarını alan kişilere de sarılıp hasret gideririz." dedi.

Genç kızın kalbi, korneası, böbrekleri ve karaciğerinin bağışlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.