Gebzeli Samsunlular İftarda Buluştu

Gebze 29.05.2019 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli Samsunlular İftarda Buluştu

Gebze Samsunlular Derneği geleneksel iftar programında hemşerileri ile buluştu. İftar programında konuşan Dernek başkanı Şakir Töngel, “Sizlere layığı ile hizmet edebilmek için ben ve yönetimim elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Dernek binasında önceki gün gerçekleştirilen iftara; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Hakan Kaplaner ve ilçe yöneticileri meclis üyeleri, Darıca Samsunlular dernek başkanı Mustafa Cavuş, Darıca Samsun Yakakentliler Dernek Başkanı Muammer Temizsoy, Havzalılar Dernek Başkanı Nazım Kaplan, Tuzla Samsunlular Dernek Başkanı Eyüp İnan, Sultanbeyli Salıpazarlılar Dernek Başkan Vekili Osman Duran ve çok sayıda Samsunlu katıldı. HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel iftar davetine icabet eden herkese teşekkür ederek, “Ramazan ayının rahmet dolu iklimini hep birlikte yaşıyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar başkanlık yağmış, yönetimlerinde görev almış, maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizlere layığı ile hizmet edebilmek için ben ve yönetimim elinden geleni yapıyor. Göreve geldiğim günden bu yana Samsun'un öz çocuğu olarak neler yapabiliriz? Bu kurumu nasıl büyütürüz diyerek arkadaşlarımla birlikte hep kafa yorduk. Gebze Samsunlular Derneği her zaman hemşerilerinin yanında olacaktır. Bizler de taşın altına elimizi koymaktan asla çekinmeyeceğiz” diye konuştu.   HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Samsunlular Derneği geleneksel iftar programında hemşerileri ile buluştu. İftar programında konuşan Dernek başkanı Şakir Töngel, “Sizlere layığı ile hizmet edebilmek için ben ve yönetimim elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Dernek binasında önceki gün gerçekleştirilen iftara; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Hakan Kaplaner ve ilçe yöneticileri meclis üyeleri, Darıca Samsunlular dernek başkanı Mustafa Cavuş, Darıca Samsun Yakakentliler Dernek Başkanı Muammer Temizsoy, Havzalılar Dernek Başkanı Nazım Kaplan, Tuzla Samsunlular Dernek Başkanı Eyüp İnan, Sultanbeyli Salıpazarlılar Dernek Başkan Vekili Osman Duran ve çok sayıda Samsunlu katıldı.

HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel iftar davetine icabet eden herkese teşekkür ederek, “Ramazan ayının rahmet dolu iklimini hep birlikte yaşıyoruz. Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar başkanlık yağmış, yönetimlerinde görev almış, maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizlere layığı ile hizmet edebilmek için ben ve yönetimim elinden geleni yapıyor. Göreve geldiğim günden bu yana Samsun'un öz çocuğu olarak neler yapabiliriz? Bu kurumu nasıl büyütürüz diyerek arkadaşlarımla birlikte hep kafa yorduk. Gebze Samsunlular Derneği her zaman hemşerilerinin yanında olacaktır. Bizler de taşın altına elimizi koymaktan asla çekinmeyeceğiz” diye konuştu.  

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.