Gebzeli Vatandaşlar Olumlu Etkilendi!

Gebze 26.01.2018 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzeli Vatandaşlar Olumlu Etkilendi!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında, Gebze Halk Eğitim Merkezi’nin birinci dönem değerlendirmesi yapılırken ikinci dönemi de planlama toplantısı yapıldı. Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıya Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak, Gebze Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, İşkur Müdürü Ayhan Kutlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın katıldı. Toplantıda birinci dönemde yapılan çalışmalar, verilen eğitimler, kurslar, bu eğitimlere katılan öğrenciler hakkında detaylı şekilde inceleme yapıldı. Kaymakam Güler, “Halk eğitim merkezleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan ve toplumdaki bireylerin eğitilmelerinde rol alan eğitim kurumlarıdır.     OLUMLU ETKİ YARATTI Halk eğitim merkezleri; vatandaşlarımızın meslek edinmelerinde, gelişen şartlara ayak uydurmalarında ve eğitimlerini tamamlamalarında destek olur. Gebze Halk Eğitim Merkezi’miz de tamamen planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olmakla birlikte ekonomik, halk eğitim merkezinde sosyal, toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda kurslar düzenliyoruz. Halk Eğitim Merkezi’nin Gebzeli vatandaşlarımızın üzerinde yarattığı olumlu etki ve hayatlarına kattığı değerlerin önemi gözler önünde. Bütün Gebzeli vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezi’mizin açtığı kurslara bekliyoruz.” dedi.     .     

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında, Gebze Halk Eğitim Merkezi’nin birinci dönem değerlendirmesi yapılırken ikinci dönemi de planlama toplantısı yapıldı.

Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıya Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak, Gebze Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, İşkur Müdürü Ayhan Kutlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın katıldı. Toplantıda birinci dönemde yapılan çalışmalar, verilen eğitimler, kurslar, bu eğitimlere katılan öğrenciler hakkında detaylı şekilde inceleme yapıldı. Kaymakam Güler, “Halk eğitim merkezleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan ve toplumdaki bireylerin eğitilmelerinde rol alan eğitim kurumlarıdır.

 

 

OLUMLU ETKİ YARATTI

Halk eğitim merkezleri; vatandaşlarımızın meslek edinmelerinde, gelişen şartlara ayak uydurmalarında ve eğitimlerini tamamlamalarında destek olur. Gebze Halk Eğitim Merkezi’miz de tamamen planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olmakla birlikte ekonomik, halk eğitim merkezinde sosyal, toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda kurslar düzenliyoruz. Halk Eğitim Merkezi’nin Gebzeli vatandaşlarımızın üzerinde yarattığı olumlu etki ve hayatlarına kattığı değerlerin önemi gözler önünde. Bütün Gebzeli vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezi’mizin açtığı kurslara bekliyoruz.” dedi.

 

 

.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.