Gebzeliler bunu merak ediyor

Gebze 03.11.2016 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeliler bunu merak ediyor

"SÖZÜMÜZÜN VAKTİ GELDİ" SLOGANIYLA KAMPANYA BAŞLATAN GEBZE BELEDİYESİ HEYECAN YARATTI

Gebze'de son bir haftadır herkes birbirine aynı soruyu soruyor. Gebze Belediyesi, "Sözümüzün Vakti Geldi" sloganıyla yeni bir PR çalışması yaptı ve ilçedeki birçok billboardı bu sloganlarla süsledi. Arkasından da gazete ve internet reklamları gelince vatandaşlar da meraklanıp "Vakti gelen şey ne?" diye sormaya başladı. Gebze Belediyesi, son bir haftadır yeni bir sloganla kentin birçok önemli noktasını "Sözümüzün Vakti Geldi" reklamlarıyla donattı. Bu durum Gebzelilerde de yoğun bir ilgi ve meraka yol açtı. Herkes birbirine "Bu nedir" diye sormaya başladı. Önümüzdeki günlerde PR çalışmasının detaylarının kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi ama Gebzeliler şimdiden açıklanacak olan şeyleri merak etmeye başladı. SÖZLER PEŞ PEŞE AÇIKLANABİLİR Son bir haftadır ciddi bir PR çalışması yürütülürken aldığımız duyumlara göre ise kısa bir süre içinde konuyla ilgili geniş çaplı bir tanıtım toplantısı düzenlenecek. Yetkililer konuyla ilgili ser verip sır vermezken kampanyanın detayları hakkında ise önümüzdeki hafta lansman toplantısının yapılması bekleniyor. Bir başka iddia ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in seçim vaatlerini peş peşe açıklayabileceği konuşuluyor. Gebzelilere verdiği sözleri yerine getirmek için projeler yapan Köşker'in bu sözlerden bazılarını da bu kampanya ile açıklayabileceği ifade ediliyor.
"SÖZÜMÜZÜN VAKTİ GELDİ" SLOGANIYLA KAMPANYA BAŞLATAN GEBZE BELEDİYESİ HEYECAN YARATTI

Gebze'de son bir haftadır herkes birbirine aynı soruyu soruyor. Gebze Belediyesi, "Sözümüzün Vakti Geldi" sloganıyla yeni bir PR çalışması yaptı ve ilçedeki birçok billboardı bu sloganlarla süsledi. Arkasından da gazete ve internet reklamları gelince vatandaşlar da meraklanıp "Vakti gelen şey ne?" diye sormaya başladı.

Gebze Belediyesi, son bir haftadır yeni bir sloganla kentin birçok önemli noktasını "Sözümüzün Vakti Geldi" reklamlarıyla donattı. Bu durum Gebzelilerde de yoğun bir ilgi ve meraka yol açtı. Herkes birbirine "Bu nedir" diye sormaya başladı. Önümüzdeki günlerde PR çalışmasının detaylarının kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi ama Gebzeliler şimdiden açıklanacak olan şeyleri merak etmeye başladı.

SÖZLER PEŞ PEŞE AÇIKLANABİLİR

Son bir haftadır ciddi bir PR çalışması yürütülürken aldığımız duyumlara göre ise kısa bir süre içinde konuyla ilgili geniş çaplı bir tanıtım toplantısı düzenlenecek. Yetkililer konuyla ilgili ser verip sır vermezken kampanyanın detayları hakkında ise önümüzdeki hafta lansman toplantısının yapılması bekleniyor. Bir başka iddia ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in seçim vaatlerini peş peşe açıklayabileceği konuşuluyor. Gebzelilere verdiği sözleri yerine getirmek için projeler yapan Köşker'in bu sözlerden bazılarını da bu kampanya ile açıklayabileceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.