Gebzespor'a müjde!

Spor 16.09.2016 - 19:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'a müjde!

Gebzespor'a müjde!

Gebzespor’un başarılı sağ beki Ali Katırcı, Hereke Yıldız maçında sahada olacak. Geçtiğimiz sezon Hereke Yıldız ile oynanan olaylı maçta rakip takım oyuncuları ile kavga ettiği gerekçesiyle 4 resmi maçtan men cezası alan tecrübeli krampon, geçtiğimiz sezonun son 3 maçında takımdaki yerini alamamıştı. Normalde Hereke maçında cezası dolacak olan Ali Katırcı bu cezasını göstermelik olarak transfer olduğu Beykoz’da çekti. Şuan İstanbul Amatör Süper Lig’inde yer alan Beykoz’un oyuncusu olan Ali Katırcı böylece cezadan kurtulmuş oldu. Hafta içinde tekrar Gebzespor’a transferi gerçekleşecek olan Ali Katırcı düşünülen bu formül sayesinde Hereke ile oynanan ilk maçta forma giymiş olacak. Kaynak:Gebze Yenigün
Gebzespor'a müjde!

Gebzespor’un başarılı sağ beki Ali Katırcı, Hereke Yıldız maçında sahada olacak. Geçtiğimiz sezon Hereke Yıldız ile oynanan olaylı maçta rakip takım oyuncuları ile kavga ettiği gerekçesiyle 4 resmi maçtan men cezası alan tecrübeli krampon, geçtiğimiz sezonun son 3 maçında takımdaki yerini alamamıştı. Normalde Hereke maçında cezası dolacak olan Ali Katırcı bu cezasını göstermelik olarak transfer olduğu Beykoz’da çekti. Şuan İstanbul Amatör Süper Lig’inde yer alan Beykoz’un oyuncusu olan Ali Katırcı böylece cezadan kurtulmuş oldu. Hafta içinde tekrar Gebzespor’a transferi gerçekleşecek olan Ali Katırcı düşünülen bu formül sayesinde Hereke ile oynanan ilk maçta forma giymiş olacak.

Kaynak:Gebze Yenigün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.