Gebzespor’da büyük operasyon

Spor 08.04.2016 - 21:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor’da büyük operasyon

Gebzespor’da büyük operasyon

İlker Çakır başkanlığında iki sezonu geride bırakan, idari anlamda önemli adımlar atılsa da sportif anlamda beklenen başarıya bir türlü uzanamayan Gebzespor, gelecek sezon için devrim niteliğinde bir adım atmaya karar verdi. KADRONUN TAMAMINA YAKINI GİDECEK 2016-2017 sezonunda Teknik Direktör Cengiz Demir ve ekibiyle ‘Devam’ kararı alan Gebzespor yönetimi, mevcut kadronun tamamına yakınıyla yollarını ayıracak. Sadece 3 ya da 4 ismi kadrosunda tutacak olan mor beyazlılar, kadroyu baştan aşağı yenileyecek. HAZIR KADRO TRANSFER EDİLECEK BAL liginde mücadele eden ve ismi sır gibi saklanan bir takımın kemik kadrosunun büyük kısmını transfer etmek için harekete geçen Gebzespor yönetimi, uyum süreci yaşanmaması adına da önemli bir adım atmış olacak. Başkan Çakır’ın tabiriyle ‘Tekmeye kafa uzatacak adam’ları kadrosuna katacak olan Mor Menekşeler, Gebze’ye şampiyonluk yaşatmak adına gerekli tüm adımları atacak. TURHAN: İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKMAYACAĞIZ Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Başkan İlker Çakır’ın 2 sezondur maddi ve manevi büyük emekler sarf ettiğini, bu emekleri şampiyonlukla taçlandırmanın zamanının geldiğini belirtti. Yürekten oynayacak olan isimleri transfer edeceklerini belirten Turhan, ‘’Gebzespor’umuzun gerçek sahipleri taraftarlarımız içlerini rahat tutsunlar. Artık işimizi şansa bırakmayacağız. Gelecek sezon ligi domine eden, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcuları kadromuza katacağız’’dedi.
Gebzespor’da büyük operasyon

İlker Çakır başkanlığında iki sezonu geride bırakan, idari anlamda önemli adımlar atılsa da sportif anlamda beklenen başarıya bir türlü uzanamayan Gebzespor, gelecek sezon için devrim niteliğinde bir adım atmaya karar verdi.

KADRONUN TAMAMINA YAKINI GİDECEK

2016-2017 sezonunda Teknik Direktör Cengiz Demir ve ekibiyle ‘Devam’ kararı alan Gebzespor yönetimi, mevcut kadronun tamamına yakınıyla yollarını ayıracak. Sadece 3 ya da 4 ismi kadrosunda tutacak olan mor beyazlılar, kadroyu baştan aşağı yenileyecek.

HAZIR KADRO TRANSFER EDİLECEK

BAL liginde mücadele eden ve ismi sır gibi saklanan bir takımın kemik kadrosunun büyük kısmını transfer etmek için harekete geçen Gebzespor yönetimi, uyum süreci yaşanmaması adına da önemli bir adım atmış olacak. Başkan Çakır’ın tabiriyle ‘Tekmeye kafa uzatacak adam’ları kadrosuna katacak olan Mor Menekşeler, Gebze’ye şampiyonluk yaşatmak adına gerekli tüm adımları atacak.

TURHAN: İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKMAYACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Başkan İlker Çakır’ın 2 sezondur maddi ve manevi büyük emekler sarf ettiğini, bu emekleri şampiyonlukla taçlandırmanın zamanının geldiğini belirtti. Yürekten oynayacak olan isimleri transfer edeceklerini belirten Turhan, ‘’Gebzespor’umuzun gerçek sahipleri taraftarlarımız içlerini rahat tutsunlar. Artık işimizi şansa bırakmayacağız. Gelecek sezon ligi domine eden, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcuları kadromuza katacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.