Gebzespor'dan Büyükgöz'e ziyaret

Gebze 05.02.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor'dan Büyükgöz'e ziyaret

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret etti.

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret etti.  Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nda ilçe başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'e nezaket ziyaretinde bulundu. "ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN BAŞKAN OLURSUNUZ" Ziyarette konuşan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, "Adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum. 1 Nisan'da seçilmeniz durumunda spora ve sporcuya destek olmanızı sizden bekleyeceğiz. Siz belediye başkan yardımcısıyken şampiyonluk yaşamış isimsiniz. Umarım şampiyonluk yaşayan başkan olursunuz" dedi. SPOR ALANINDA PROJELER ÜRETECEĞİZ Ziyarette spor alanında projeler üreteceklerini söyleyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gençlerimizin spor yapabileceği alanlar üretmek bizim öncelikli hedeflerimiz arasında. Spor alanında üreteceğimiz hizmetlerle daha sağlıklı bir Gebze inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret etti.

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret etti.  Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetimi, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nda ilçe başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'e nezaket ziyaretinde bulundu.

"ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN BAŞKAN OLURSUNUZ"

Ziyarette konuşan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, "Adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum. 1 Nisan'da seçilmeniz durumunda spora ve sporcuya destek olmanızı sizden bekleyeceğiz. Siz belediye başkan yardımcısıyken şampiyonluk yaşamış isimsiniz. Umarım şampiyonluk yaşayan başkan olursunuz" dedi.

SPOR ALANINDA PROJELER ÜRETECEĞİZ

Ziyarette spor alanında projeler üreteceklerini söyleyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gençlerimizin spor yapabileceği alanlar üretmek bizim öncelikli hedeflerimiz arasında. Spor alanında üreteceğimiz hizmetlerle daha sağlıklı bir Gebze inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.