Gebzespor şehidini unutmuyor

Spor 24.11.2016 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor şehidini unutmuyor

Gebzespor şehidini unutmuyor

Gebzespor Kulübü, Fırat Kalkanı Harekatı’nda terör örgütü DAEŞ’in saldırısında şehit olan Gebzeli asker Oğuzhan Demir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı baba Satılmış Demir’le evinin önündeki taziyete çadırında bir araya gelen Gebzeporlu yöneticiler Mustafa Turhan, Adem Yıldırım, Furkan Çakır, Gebzespor teknik direktörü Erol Çağlın, yardımcı antrenör Özer Özcan, kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ve takım kaptanı Ali Katırcı, Demir ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler. BABA DEMİR’DEN DUYGUSAL KONUŞMA Burada konuşan şehit babası Satılmış Demir, “Vatan sağolsun, sizler sağolun. Evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Gebze’deki şehit cenazelerine hep katılmışımdır. Her şehit cenazesinde ‘ben de bir gün şehit babası olacağım’ demişimdir. Oğlumun şehit olmasıyla gurur duyuyorum. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.
Gebzespor şehidini unutmuyor

Gebzespor Kulübü, Fırat Kalkanı Harekatı’nda terör örgütü DAEŞ’in saldırısında şehit olan Gebzeli asker Oğuzhan Demir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı baba Satılmış Demir’le evinin önündeki taziyete çadırında bir araya gelen Gebzeporlu yöneticiler Mustafa Turhan, Adem Yıldırım, Furkan Çakır, Gebzespor teknik direktörü Erol Çağlın, yardımcı antrenör Özer Özcan, kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ve takım kaptanı Ali Katırcı, Demir ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler.

BABA DEMİR’DEN DUYGUSAL KONUŞMA

Burada konuşan şehit babası Satılmış Demir, “Vatan sağolsun, sizler sağolun. Evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Gebze’deki şehit cenazelerine hep katılmışımdır. Her şehit cenazesinde ‘ben de bir gün şehit babası olacağım’ demişimdir. Oğlumun şehit olmasıyla gurur duyuyorum. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.