Gebzespor ‘Vurur’ geçer

Spor 26.01.2018 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor ‘Vurur’ geçer

MOR MENEKŞELER ÖZGÜR VURUR YÖNETİMİNDE İLK SINAVINA ÇIKIYOR

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcimiz Gebzespor, Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde ilk maçına çıkıyor. Ligin ikinci yarısına üst üste yenilgilerle başlayan ve haftalardır oturduğu liderlik koltuğuna Maltepespor’a kaptıran Gebzespor, Pazar günü sahasında Adapazarıspor’u mağlup ederek kötü gidişe dur demek istiyor. İLK MAÇI 2-0 KAZANMIŞTIK Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-0 mağlup eden Mor Menekşeler, rövanş maçında da rakibi devirerek zirve yarışında var olmak istiyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Edirne bölgesi hakemlerinden Gökhan Alkayalar yönetecek.
MOR MENEKŞELER ÖZGÜR VURUR YÖNETİMİNDE İLK SINAVINA ÇIKIYOR

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcimiz Gebzespor, Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde ilk maçına çıkıyor. Ligin ikinci yarısına üst üste yenilgilerle başlayan ve haftalardır oturduğu liderlik koltuğuna Maltepespor’a kaptıran Gebzespor, Pazar günü sahasında Adapazarıspor’u mağlup ederek kötü gidişe dur demek istiyor.

İLK MAÇI 2-0 KAZANMIŞTIK

Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-0 mağlup eden Mor Menekşeler, rövanş maçında da rakibi devirerek zirve yarışında var olmak istiyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Edirne bölgesi hakemlerinden Gökhan Alkayalar yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.