GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebzespor yönetimi kenetlendi

Spor 17.10.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor yönetimi kenetlendi

Gebzespor yönetim kurulu, bu sabah saatlerinde Mutlukent’te bir araya gelerek sabah kahvaltısı eşliğinde durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk’ün ev sahipliğinde buluşan yönetim, gündemdeki konuları değerlendirirken, takımın son durumu ve kulübün idari işleyişi hakkında istişare toplantı yaptı. Takımın sezona 4’te 4 yaparak başlaması sonrasında daha güçlü bir şekilde kenetlenen yönetim, kulübün kasasına katkı sunacak nitelikte adımlar atma kanısında daha gayretli çalışma kararı aldılar. TAKIM HALKLA BÜTÜNLEŞECEK Gebzespor’a finans sağlayacak girişimlere start vermeye hazırlanan yönetim, gelecek hafta da takımla birlikte bir araya gelerek dernek ziyaretleri yapacaklarını bildirdiler. Gebzesporlu futbolcuları halkla bütünleştirme ve halk desteğini arkasına almayı hedefleyen yönetim, gelecek haftadan itibaren futbolcularla birlikte dernek ziyaretlerine ağırlık vererek bu konuda önemli adımlar atacak.

Gebzespor yönetim kurulu, bu sabah saatlerinde Mutlukent’te bir araya gelerek sabah kahvaltısı eşliğinde durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk’ün ev sahipliğinde buluşan yönetim, gündemdeki konuları değerlendirirken, takımın son durumu ve kulübün idari işleyişi hakkında istişare toplantı yaptı. Takımın sezona 4’te 4 yaparak başlaması sonrasında daha güçlü bir şekilde kenetlenen yönetim, kulübün kasasına katkı sunacak nitelikte adımlar atma kanısında daha gayretli çalışma kararı aldılar.

TAKIM HALKLA BÜTÜNLEŞECEK

Gebzespor’a finans sağlayacak girişimlere start vermeye hazırlanan yönetim, gelecek hafta da takımla birlikte bir araya gelerek dernek ziyaretleri yapacaklarını bildirdiler. Gebzesporlu futbolcuları halkla bütünleştirme ve halk desteğini arkasına almayı hedefleyen yönetim, gelecek haftadan itibaren futbolcularla birlikte dernek ziyaretlerine ağırlık vererek bu konuda önemli adımlar atacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.