GEKAP’tan yerinde hizmet

Gebze 12.05.2017 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEKAP’tan yerinde hizmet

      Gebze Belediyesi'nin marka tescilli projesi Geri Kazanım Projesi (GEKAP) kapsamında ambalaj atıklarının (kağıt, karton, plastik, metal vb.)  kapıdan toplanıyor. Aylık 600 ton ambalaj atığın toplandığını belirten yetkililer.  Ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması yöntemiyle toplama faaliyetini yürüten Gebze Belediyesi, bünyesinde kurduğu Çevre Koruma ve Kontrol birimi tarafından etkin bir hizmet sunarak 1000 ton hedefini yakalamayı amaçlıyor. 2 YENİ ARAÇLA HIZLI HİZMET Temizlik İşleri Müdürlüğü toplama sisteminde yapılan iyileştirme ile işletmelerden kaynaklanan ambalaj atıklarının anlık toplanabilmesi için 2 adet yeni araç hizmete aldı. Market, mağaza vb. satış noktalarında oluşan ve genellikle çöpe atılan ambalaj atıklarının geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması için esnafın 0262 642 10 10 Atık Hattını telefonla arayarak veya 0537 642 10 10 Wahtsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı üzerinden talepte bulunmaları gerektiğini belirten yetkililer atıkların özellikle belirli bir hacme ulaşana kadar kendi bünyelerinde diğer atıklardan ayrı olarak depolanması gerektiğini vurguladı. 

 

 

 

Gebze Belediyesi'nin marka tescilli projesi Geri Kazanım Projesi (GEKAP) kapsamında ambalaj atıklarının (kağıt, karton, plastik, metal vb.)  kapıdan toplanıyor. Aylık 600 ton ambalaj atığın toplandığını belirten yetkililer.  Ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması yöntemiyle toplama faaliyetini yürüten Gebze Belediyesi, bünyesinde kurduğu Çevre Koruma ve Kontrol birimi tarafından etkin bir hizmet sunarak 1000 ton hedefini yakalamayı amaçlıyor.

2 YENİ ARAÇLA HIZLI HİZMET

Temizlik İşleri Müdürlüğü toplama sisteminde yapılan iyileştirme ile işletmelerden kaynaklanan ambalaj atıklarının anlık toplanabilmesi için 2 adet yeni araç hizmete aldı. Market, mağaza vb. satış noktalarında oluşan ve genellikle çöpe atılan ambalaj atıklarının geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması için esnafın 0262 642 10 10 Atık Hattını telefonla arayarak veya 0537 642 10 10 Wahtsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı üzerinden talepte bulunmaları gerektiğini belirten yetkililer atıkların özellikle belirli bir hacme ulaşana kadar kendi bünyelerinde diğer atıklardan ayrı olarak depolanması gerektiğini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.