“Gelecek günler var daha”

Siyaset 11.06.2020 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gelecek günler var daha”

Gebze Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Fatma Gökyıldız gazetemize konuştu. Gökyıldız, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden güzel ve gelecek dolu bir döneme başladıklarını, gelecek adına çok umutlu olduğunu ifade etti. GELECEK DOLU BİR YOLA ÇIKTIK Gebze Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Fatma Gökyıldız, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisine ülke genelinde büyük ilginin olduğunu kaydeden Gökyıldız, “Genel başkanımız ayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde, güzel bir yola çıktık. Ben kendisine inanılmaz saygı duyuyor, çok takdir ediyorum. Hepimiz ülkemiz için geleceğimiz için bir şey yapmalıyız. Ben de Gelecek Partisinde olmaya karar verdim, iyi ki de bu kararı almışım, gelecek adına çalışıyoruz” dedi. GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ Sözlerine devam eden Fatma Gökyıldız, “Önümüze bakıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ayırmadan kolları sıvadık. İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran ve İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu ile beraber tüm arkadaşlarımla bir yola çıktık. Gebze Kocaeli’nin kalbi, Gebze için ülkemiz için çalışıyoruz. Bundan gururlu ve umutluyum. Birlik ve beraberlikle mücadele edeceğiz. Genel Başkanımızın dediği gibi; gün; gelecek inşa etme günüdür. Tüm yönetici arkadaşlarımla beraber gece gündüz çalışacağız” dedi. HABER: R.SILA GÜVENÇ

Gebze Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Fatma Gökyıldız gazetemize konuştu. Gökyıldız, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden güzel ve gelecek dolu bir döneme başladıklarını, gelecek adına çok umutlu olduğunu ifade etti.

GELECEK DOLU BİR YOLA ÇIKTIK

Gebze Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı Fatma Gökyıldız, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisine ülke genelinde büyük ilginin olduğunu kaydeden Gökyıldız, “Genel başkanımız ayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde, güzel bir yola çıktık. Ben kendisine inanılmaz saygı duyuyor, çok takdir ediyorum. Hepimiz ülkemiz için geleceğimiz için bir şey yapmalıyız. Ben de Gelecek Partisinde olmaya karar verdim, iyi ki de bu kararı almışım, gelecek adına çalışıyoruz” dedi.

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Sözlerine devam eden Fatma Gökyıldız, “Önümüze bakıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ayırmadan kolları sıvadık. İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran ve İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu ile beraber tüm arkadaşlarımla bir yola çıktık. Gebze Kocaeli’nin kalbi, Gebze için ülkemiz için çalışıyoruz. Bundan gururlu ve umutluyum. Birlik ve beraberlikle mücadele edeceğiz. Genel Başkanımızın dediği gibi; gün; gelecek inşa etme günüdür. Tüm yönetici arkadaşlarımla beraber gece gündüz çalışacağız” dedi.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.