Gemlik’te zirve Darıca’nın!

Spor 15.09.2017 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gemlik’te zirve Darıca’nın!

DARICA BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR KULÜBÜ KUPALARA AMBARGO KOYMAYA DEVAM EDİYOR

Katıldığı turnuva ve şampiyonalarda elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Bursa’da da zirve yaptı. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’na katılan Darıca’nın medarı iftiharları 41 puanla liderlik kürsüsüne çıktı. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’na katılan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü 41 puanla kürsüde zirveye çıktı.  Minik Yıldız, ümitler ve gençler kategorilerinde 36 kulüpten 780 sporcu ter döktüğü turnuvada genel klasmanda kupalar sahibini bulurken, takım halinde muhteşem bir performans gösteren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, bir kez daha Darıca’nın gururu oldu. Turnuvada  28 puan toplayan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yine 28 puan alan Gemlik Dojo Karate ikinciliği paylaştılar. İstanbul Karateciler Spor Kulübü ise topladığı 25 puanla üçüncülük kürsüsüne çıktı. AKÇAY VE ŞAMDAN’DAN TEŞEKKÜR Önemli başarı sonrasında büyük mutluluk yaşayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Karate Antrenörü Ahmet Akçay ve Teknik Sorumlu Adnan Şamdan, sporcularını kutlayarak turnuvada emeği geçenlere teşekkür ettiler. Akçay ve Şamdan, ‘’ Gemlik Belediyesi ve Bursa Karate İl temsilciliği Kasım Demir hocamız ve Gemlik’teki karate hocalarımızın girişimleriyle çok güzel bir turnuva tertip etmişlerdir. Emeği geçen antrenörlere, hakemlerimize, Spor Müdürlüğü ve belediye çalışanlarına çok  teşekkür ediyoruz’’dediler.
DARICA BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR KULÜBÜ KUPALARA AMBARGO KOYMAYA DEVAM EDİYOR

Katıldığı turnuva ve şampiyonalarda elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Bursa’da da zirve yaptı. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’na katılan Darıca’nın medarı iftiharları 41 puanla liderlik kürsüsüne çıktı.

Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’na katılan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü 41 puanla kürsüde zirveye çıktı.  Minik Yıldız, ümitler ve gençler kategorilerinde 36 kulüpten 780 sporcu ter döktüğü turnuvada genel klasmanda kupalar sahibini bulurken, takım halinde muhteşem bir performans gösteren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, bir kez daha Darıca’nın gururu oldu. Turnuvada  28 puan toplayan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yine 28 puan alan Gemlik Dojo Karate ikinciliği paylaştılar. İstanbul Karateciler Spor Kulübü ise topladığı 25 puanla üçüncülük kürsüsüne çıktı.

AKÇAY VE ŞAMDAN’DAN TEŞEKKÜR

Önemli başarı sonrasında büyük mutluluk yaşayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Karate Antrenörü Ahmet Akçay ve Teknik Sorumlu Adnan Şamdan, sporcularını kutlayarak turnuvada emeği geçenlere teşekkür ettiler. Akçay ve Şamdan, ‘’ Gemlik Belediyesi ve Bursa Karate İl temsilciliği Kasım Demir hocamız ve Gemlik’teki karate hocalarımızın girişimleriyle çok güzel bir turnuva tertip etmişlerdir. Emeği geçen antrenörlere, hakemlerimize, Spor Müdürlüğü ve belediye çalışanlarına çok  teşekkür ediyoruz’’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.