GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GENÇ ÇİFTLER EVET DEDİ

Darıca 27.03.2017 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GENÇ ÇİFTLER EVET DEDİ

Darıca Belediyesi personellerinden Kadir Öztürk, Merve Ebiyce ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kıydığı nikahla dünya evine girdi.

  Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kıyılan nikaha kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, genç çiftin nikah şahitliklerini Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin Söylemez ve Mustafa İltekin, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,  , Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs ve Orhan Pala yaptı. HERKESTEN GÜÇLÜ BİR EVET BEKLİYORUZ Genç çiftlerin nikahını kıyan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, genç çifte bir ömür mutluluklar dilerken, “hayatınızın en güzel imzalarını attığınız bu günde, güçlü bir aile temelleri üzerine kurulan devletimizin daha da güçlü olması adına 16 Nisan’da da herkesten güçlü bir “evet “ bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesini sizlere iletiyorum, en az 5 çocukla güçlü yarınlarımızı kuralım.” diyerek nikah cüzdanını gelin hanıma verdi.Başkan Karabacak günün anısına genç çiftlere Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.    
Darıca Belediyesi personellerinden Kadir Öztürk, Merve Ebiyce ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kıydığı nikahla dünya evine girdi.
 

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kıyılan nikaha kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, genç çiftin nikah şahitliklerini Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin Söylemez ve Mustafa İltekin, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,  , Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs ve Orhan Pala yaptı.

HERKESTEN GÜÇLÜ BİR EVET BEKLİYORUZ

Genç çiftlerin nikahını kıyan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, genç çifte bir ömür mutluluklar dilerken, “hayatınızın en güzel imzalarını attığınız bu günde, güçlü bir aile temelleri üzerine kurulan devletimizin daha da güçlü olması adına 16 Nisan’da da herkesten güçlü bir “evet “ bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesini sizlere iletiyorum, en az 5 çocukla güçlü yarınlarımızı kuralım.” diyerek nikah cüzdanını gelin hanıma verdi.Başkan Karabacak günün anısına genç çiftlere Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.