"Gençleri zehirlemelerine izin vermeyeceğiz"

Gebze 05.04.2017 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

"Gençleri zehirlemelerine izin vermeyeceğiz"

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU:     Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç'un iş yeri Mikrofon.com.tr'yi ziyarete gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Gençleri kötü fikirler ile zehirliyorlar. Buna izin vermeyeceğiz onlar bizim geleceğimiz" dedi.   16 Nisan Referandumu kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve AK Parti Gebze Yönetimi Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç'un iş yeri mikrofon.com.tr'yi ziyaret etti.   KRİTİK SEVİYE GEÇİLDİ Referandum ile alakalı kritik sürecin geride kaldığından bahseden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Zaman AK Partiden yana işliyor. Çünkü ne kadar zaman geçerse o kadar insan araştırıp referandumda 'evet' demenin önemini anlıyor. Şuanda yapılan anketler kritik seviyeyi geçtiğimizi ve yüzde 60 bantına yaklaştığımızı gösteriyor. İnanıyorum ki bu 'evet' oranı referandum tarihine kadar daha da artacaktır" dedi.   BU BİR GÖREVDİR Refandumun geleceğimiz için ne kadar önemli olduğundan ve herkesin bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğinden bahseden Mikrofon İmtiyaz Sahibi, Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç, "Bizde yapmış olduğumuz programlarla yeni sistemin ülke ekonomisine etkilerini anlatmaya çalıştık. Lakin 'üzerimize düşeni yaptık bitti' demiyoruz. Dersimize iyi çalıştık vereceğimiz kararı iyice öğrenip sonra sonuca bağladık. Herkesin de böyle yapıp kişisel olarak maddeleri incelemesini ve yorumlamasını öneririm. Aklında soru işareti olan ve gerçek manada öğrenmek isteyen herkese de saatlerce bu konuyu anlatabilirim. Bu siyaset değil, bir görevdir ve herkesin payına emek düşmektedir" diye konuştu.  

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU:

 

 

Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç'un iş yeri Mikrofon.com.tr'yi ziyarete gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Gençleri kötü fikirler ile zehirliyorlar. Buna izin vermeyeceğiz onlar bizim geleceğimiz" dedi.

 

16 Nisan Referandumu kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve AK Parti Gebze Yönetimi Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç'un iş yeri mikrofon.com.tr'yi ziyaret etti.

 

KRİTİK SEVİYE GEÇİLDİ

Referandum ile alakalı kritik sürecin geride kaldığından bahseden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Zaman AK Partiden yana işliyor. Çünkü ne kadar zaman geçerse o kadar insan araştırıp referandumda 'evet' demenin önemini anlıyor. Şuanda yapılan anketler kritik seviyeyi geçtiğimizi ve yüzde 60 bantına yaklaştığımızı gösteriyor. İnanıyorum ki bu 'evet' oranı referandum tarihine kadar daha da artacaktır" dedi.

 

BU BİR GÖREVDİR

Refandumun geleceğimiz için ne kadar önemli olduğundan ve herkesin bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğinden bahseden Mikrofon İmtiyaz Sahibi, Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç, "Bizde yapmış olduğumuz programlarla yeni sistemin ülke ekonomisine etkilerini anlatmaya çalıştık. Lakin 'üzerimize düşeni yaptık bitti' demiyoruz. Dersimize iyi çalıştık vereceğimiz kararı iyice öğrenip sonra sonuca bağladık. Herkesin de böyle yapıp kişisel olarak maddeleri incelemesini ve yorumlamasını öneririm. Aklında soru işareti olan ve gerçek manada öğrenmek isteyen herkese de saatlerce bu konuyu anlatabilirim. Bu siyaset değil, bir görevdir ve herkesin payına emek düşmektedir" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.